Pan burmistrz zakpił sobie z podróżnych, bo nowe przystanki przeznaczone są dla trzech - góra czterech osób. Co mają robić pozostali podróżni oczekujący na autobus w deszczu? Modlić się do świętego Tomasza - patrona sulejowskiego kościoła cystersów? A może wystarczy zdrowaśka do świntego Wojciecha - koniecznie tego z Sulejowa?
Gdzie jest rada miasta, która powinna bronić mieszkańców przed urzędniczą głupotą?
wiadomo,że jak burmistrz jest z Sulejowa, to będzie promować Sulejów. Sulejów, który kiedyś był miejscem tradycji cysterskiej. Jeżeli można wypromować nasze miasto jako miasto o tradycji cysterskiej, to tylko chwała za świetny pomysł. Przez 12 lat nikt o tym nie mówił! Ciekaw jestem, co na to "luzik"..
Brawo! Pomału coś widać , coś zaczyna się dziać . Na te przystanki fajnie zerknąć i coś z nich zobaczyć , poprawić jeszcze wizerunek kilku miejsc i będzie fajnie . Sulejów i okolica powinny żyć . Tu powinno tętnić życie . Tu należy zapraszać gości - inwestorów i promować całą gminę . Inwestorzy to nowe miejsca pracy . Tyle tu mamy ciekawych miejsc rzeki Pilicę , Luciążę i super skarpy , Czarną , Zalew Sulejowski . Mamy Szlak Cysterski , mamy bunkry z okresu wojny które mogą być również atrakcją turystyczną. Są w nich na pewno zostawione skarby tylko trzeba je wydostać z pod sterty śmieci !!! Śmieci mamy wszędzie i tu trzeba położyć mocny nacisk aby zniknęły z nad zalewu i z lasów , bo mocno psują wizerunek gminy . Kilka rozstawionych kontenerów pewnie by trochę pomogło - tylko kto za to wszystko zapłaci spytacie . No własnie nie mogę tego zrozumieć wszyscy mamy obowiązek płacenia za śmieci to po co wywozić coś do lasu , skoro płacimy i tak za swoje .
Panie burmistrzu podobno jakieś namiot się szykują? Ale nie wiem, czy tym razem nie pod urząd miejski w Sulejowie:)
Tylko promocja i lans, a gdzie konkretne działania prorozwojowe? Czekam na aguapark , ściezkę rowerową z prawdziwego zdarzenia i nie wiem czy czekać na te obiecane zmiany czy już szykować się na następne wybory
http://cystersi.sulejow.pl/index.php/296-x-forum-szlaku-cysterskiego
Piotrze prostastwo a jak kapitał ludzki pewnie rze tak. Broń władcę premia będzie. Ja też chcę aquapark i boisko plaźowe i Zoo i co sobotę imprezy i każdy dzień przez cały rok 24 h rzeby policja kierowała ruchem w przygłowie nie tylko i w uszczynie też. Niech jeszcze burmistrz z tysiąc uchodźców do sulejówa weźmie. Szkoda pisać i tak jakiś prostak opiszę mnie
Nowy burmistrz, a sranie w banie po staremu. Rok temu kpiłem z "uroczystego" sadzenia dębu cysterskiego, a teraz czytam bzdury o cystersach, którzy sami ściągną do Sulejowa całe chmary turystów. Na dodatek, czytający te bzdurki o cystersach mogą pomyśleć, że na trasie Piotrków-Sulejów wymieniono wszystkie przystanki, i że na tych wszystkich nowych przystankach znalazły się reklamy szlaku cysterskiego. Tymczasem nowe przystanki to raptem dwie sztuki, a plakaty można znależć tylko na jednym z nich.
Do tego pan burmistrz zakpił sobie z podróżnych, bo nowe przystanki przeznaczone są dla trzech - góra czterech osób. Co mają robić pozostali podróżni oczekujący na autobus w deszczu? Modlić się do świętego Tomasza - patrona sulejowskiego kościoła cystersów? A może wystarczy zdrowaśka do świntego Wojciecha - koniecznie tego z Sulejowa?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!