No, jednak prezenter radia zatrudniony w UG przydaje się na coś. Panie Burmistrzu robią z Pana wariata i pośmiewisko.
Szkoda, że to nie jest nagroda za aquapark, załatwienie pogłębienia Pilicy, ograniczenie i oszczędności w aparacie urzędniczym, wymianie urzędników, którzy w normalnym kraju nimi by nie byli, za racjonalizację wydatków we wszystkich podległych jednostkach, za doprowadzenie do rekultywacji terenu po nielegalnej kopalni, za wprowadzenie jawności i przejrzystość w działaniu i w wydatkowaniu pieniędzy publicznych we wszystkich jednostkach gminnych, za dialog z mieszkańcami przy sprzedaży własności gminnej, za rozliczenie patologicznych zjawisk i zachowań, itd. itd. Ta nagroda dla burmistrza na którego oddałem głos raczej mnie smuci, a nie raduje. Poniżej link dla zainteresowanych niepublikowany przez władze miasta protokół Regionalnej Izby Obrachunkowej, a który tak głośno był zapowiadany, że będzie opublikowany. Ciekawe historie w nim są jak się potrafi kojarzyć fakty.
file:///C:/Users/Anetta/AppData/Local/Temp/prot_kontroli_kompleksowej_m_gm_sulejow_2015-1.pdf
A z czego się tak Pan Burmistrz cieszy? Czyżby z głupot jakie wygaduje?
Wierzmy u nas we wsi, że burmistrz Ostrowski tak poprowadzi nasze sprawy, że II kadencję będzie miał w kieszeni - wszystkiego najlepszego Panu życzymy od nas wszystkich.
Powiem dziś mnie zatkało jak przeczytałem protokół z sesji str. 10. Władza w państwie polskim ma robić mediacje z kimś kto wyrąbał nie na swojej działce dziurę w ziemi na Wapiennikach widoczną z kosmosu ? Czy mam rozumieć, że jeżeli np. ktoś mi ukradnie mój rower to złapany poprosi o mediacje i ja zgodzę się na to, aby ten ktoś oddał mi jedno koło i wtedy jest po sprawie i nie ma sprawy karnej ? To jakaś paranoja. Pamiętacie kto był organizatorem protestów na Wapiennikach i pod Starostwem ? Więc o co tu chodzi ?
http://www.biuletyn.net/nt-bin/_private/sulejow/6765.pdf
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!