Ja jem i jadł będę, a lewackie ideologie mam tam, gdzie to mięso kończy pobyt we mnie.
Eliminują,ponieważ warzywa są tańsze jak mięso.Co za wyjście,trzeba zostać jaroszem.
ja jem mięcho, bo moi przodkowie wikingowie i słowianie żarli mięcho - a chłopy były silne jak dęby :)
poza tym na produkcji, magazynach czy przy noszeniu mojej madzi na rękach muszę mieć siłę, nie chce być drugim dżeksonem, który nosi koszulkę z jednorożcem, ma manikiurek na łapkach i udaje szimejla
poza tym... ćwiartki z kury są tańsze niż taki pomidor malinowy (który notabene nie przypomina pomidora), a kosztuje 16zł?
a w Woli nowe chlewnie budują na potęgę. To społeczeństwo nie jest zbyt postępowe, tzw kultura biesiadna. Nachlać się, napić i opowiadać jacy jesteśmy wspaniali i jak to nam się należy. Niestety ale czasem mi wstyd za innych Polaków.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!