Możesz to,proszę, rozwinąć? Bo w konkretnym kontekście to hasło jest niejednoznaczne, a rozwinięcie mogłoby być bardzo interesujące :)
ale za jej czasów się kradło,no nie? za co trolu garowałeś? ,tylko nie mów ,że za działalność opozycyjną.
powtarzasz się trolu,zmień płyte,bo ta to pewnie stara spod celi.
Tjaa.. Dlatego właśnie w rozmowach z tobą nie używam żadnych epitetów...
Wszyscy musimy się rozliczać, jasne - ale z jakiej racji chcesz przedstawiania zarobków? Równie dobrze mógłbyś wpaść do ZUSu i powiedzieć: "dzień dobry, ja poproszę pasek wypłaty tej, tej i tej pani, a i jeszcze tego pana co siedzi przy okienku nr 3. A dlaczego? Bo JA chcę!". Myślę, że to byłby najlepszy kabaret jaki widzieli owi pracownicy :) a może sam przedstawisz na walnym swój pit?
Ludzie, nie dajcie się zwariować! Jak nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi o pieniążki i władzę. A z pełnym szacunkiem, grabi grabiących od siebie nie widziałem, a w altruizm tych 185 mieszkańców (a szczególnie tych najbardziej pchających się do rady) i charytatywność takiego zaangażowania w sprawę nie wierzę!
Poza tym nie wiem też jakim prawem owi państwo wypowiadają się w imieniu wszystkich swoich sąsiadów, skoro duża część z nich tak wiesza na nich psy, że aż uszy więdną... Ale napluj świni w twarz, a powie, że deszcz pada.
Ktoś szanowną Panią przecież wybrał, czyż nie?
I owszem, to jest kpina...
Jakby popatrzeć w życiorysy nowych kandydatów do rady, szczególnie tzw. 'buntowników' też można byłoby się ciekawych rzeczy dowiedzieć...
Jeżeli nas nie znasz, to nas nie oczerniaj. Jak jesteś członkiem spółdzielni to przyjdź na Walne i wtedy się dowiesz kim jesteśmy i co spółdzielnia ma do ukrycia.
Ależ ja doskonale Was znam, w końcu jesteśmy sąsiadami, czyż nie? Poza tym nie napisałem nic, co mogłoby Was oczernić, a najwyżej, co mogłoby otworzyć ludziom oczy i zachęcić do tego, żeby dowiedzieć się więcej na temat samozwańczych 'przedstawicieli ludu'. Ja mam swój rozum i potrafię samodzielnie przeprowadzić research na temat tego, co dzieje się w naszej spółdzielni. Nie widzę powodów, żeby miała ona cokolwiek ukrywać. A to, że działa tak, aby WSZYSCY jej mieszkańcy zyskali, a nie tylko Szanowni Państwo z kilku wieżowców to uważam za plus. Byłoby chyba nie fair, gdyby Wasze wieżowce były ocieplane za pieniądze wszystkich, prawda? Nie jesteście tu sami! Przykro mi, ale wbrew Waszym oczekiwaniom istnieją jeszcze ludzie, którzy nie zechcą być uczestnikami owczego pędu, jaki tu sobie organizujecie.
Poza tym znów podpisujesz się jako 201,202,203 - a ja znów powtórzę, że nie wszyscy Wasi sąsiedzi się z Wami zgadzają i na ich miejscu byłbym zły, że ktoś wypowiada się w moim imieniu!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!