metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
97-300 97-300ranga08.06.2014 12:29

"sfd" napisał(a):
koro spółdzielnia niechce pokazać dokumentów znaczy się że posżły mega wałki na tych ocieplaniach. na daniłowskiego i osiedlach to samo, nakradli napewno.

Prokuratura powinna przyjrzeć się tej "lodziarni"

83

jaki ~jaki (Gość)08.06.2014 13:22

sama ELITA;http://smjs.com.pl/w%C5%82adze-sp%C3%B3%C5%82dzielni.html

31

aleksy ~aleksy (Gość)08.06.2014 14:18

wystarczy sprawdzić kto był ostatnio na zagranicznych wakacjach i kto to sponsorował i wszystko będzie jasne :D

51

Himalaista ~Himalaista (Gość)08.06.2014 15:36

Wreszcie ten portal zajmuje się czymś więcej niż kiełbasą wyborczą. W Ziemi Piotrkowskiej z kolei się rozpisują, o inwestycji jaką wójt Moszczenicy zrobił... ...4 lata temu. A piszą jak o nowej inwestycji. Czas wyborów się zbliża!!!

82

miki ~miki (Gość)08.06.2014 15:47

Wg. cen rynkowych ocieplenie 4-ro pietrowego bloku to max koszt 250 tyś.Reszte sami sobie możecie dopowiedzieć

95

gosc ~gosc (Gość)08.06.2014 17:38

Pani księgowa dawno powinna być na emeryturze- za dobrze jej się pracuje, żeby miała sama zrezygnować.
Rada Nadzorcza powinna bronić interesów lokatorów (bierze za to niezłą kasę)- zamiast "przyklepywać" niekorzystne decyzje.
A pamiętacie jak pan Boczek zaczął walkę ze spółdzielnianym betonem?

94

Mariusz ~Mariusz (Gość)08.06.2014 20:34

"aleksy" napisał(a):

Mieknie to napisales........... samo setno ::((
np Pani Daleszczyk ma tam wiecznosc ::((
Z tego co wiem to w tej spodzielni w kazdej szafie lezy trup :(

53

Obserwator ~Obserwator (Gość)09.06.2014 02:38

Słyszałem (w windzie),że ta ksiegowa zarabia pietnascie tysiecy miesiecznie, a na jej miejsce znalazloby sie pewnie ze 100 kandydatów za czterokrotnie albo piecikrotnie mniejsze pieniadze.I gdzie tu mowa o walce o dobro spółdzielców. A mieszkanie to kupiła synkowi u developera... Jest tez jeszcze jedna pani w biurze mieszkaniowym, co pewnie zarabia nie wiele mniej a nic - przysiegam nic nie robi - wynik moich obserwacji. Ogólnie pewnie tak jest we wszystkich piotrkowskich spółdzielniach.

62

Jan Dziemdziora - radny ~Jan Dziemdziora - radny (Gość)09.06.2014 07:53

Najwyższy stopień kołtuństwa i nikczemności reprezentuje 97-300. Jest to kolejny fakt z jego strony naruszania moich dóbr osobistych.
Chcę zawiadomić tegoż i inne osoby zainteresowane, iż lokal mieszkalny
przy ulicy Energetyków nabyliśmy z żoną od DEVELOPERA. Zostało to zapisane w dniu 12.12.2011r. w akcie notarialnym numer repertorium A 7025/2011 sporządzonym kancelarii notarialnej przy ulicy Toruńskiej 6 u notariusza pana Grzegorza Błaszczyka. Tym samym przestałem być członkiem SM J. Słowackiego po sprzedaży lokalu przy w wieżowcu przy ul. Konopnickiej. Bardziej zainteresowanym mogę przesłać skan aktu notarialnego. Mój e-mail: dziem.janek@interia.pl

121

Prawnik ~Prawnik (Gość)09.06.2014 08:35

A Pani mecenas radzę wrócić do podstaw prawa cywilnego. Może też poczytać nieco na temat pojęć: "zysk", "koszt" itp. i jakiś komentarz do ustawy o spółdzielniach mieszkaniowych i spółdzielczości.

70

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat