czego, pomyłki.
Nie neguję, że się pomyliłem, ale czy to powód do utarczek słownych? Ja w tamtych rejonach nie mieszkam nie znam wszystkich dokładnie ulic w mieście, bo i po co. A Sikorskiego, Piłsudskiego i Kopernika to jedna ciągła ulica - przynajmniej dla mnie, ale się przecież nie znam bo napływowy wie lepiej. Założę się, że Panu w moim rejonie (ba nawet w innych rejonach miasta) też nie znane są niektóre ulice, bez patrzenia na mapę.
Tym bardziej, że nikt w urzędzie miasta nie udziela informacji na temat budżetu, możliwości składania projektów itp. Czytaj człowieku uchwałę i sobie interpretuj sam co kto chciał powiedzieć we wniosku. A wystarczyły dobre chęci. Ale debatować nad błędami będą i odrzucać... Kto to słyszał, żeby nie było osoby odpowiedzialnej za rozmowy z potencjalnymi projektodawcami. Pewnie i budżet obywatelski nie będzie miał nic wspólnego z obywatelskim. Chcecie złożyć wniosek? Pomocy miasto nie daje w tej kwestii. A może jednak już jest osoba do której można udać się po informację i przychylne podejście w tej kwestii.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!