ja to nie nazywam: budżetem kontynuacji ambitnych działań tylko budżetem "przepalania" kolejnych pieniędzy
Ja wam wójta nie wybierałem! Rozkradania ciąg dalszy? A nasze dzieci i wnuki będą spłacać? Niech spłacają ci co na nich głosowali!
brak w budzecie zarezerwowanych piniędzy na 42 boiska, 42 domy ludowe, 42 siłownie, 42 place zabaw, 42 altany, 42 komplety garnków, lodówek, kuchni? Panie Wójcie kiedy doczekamy się że każde sołectwo będzie miało taki komplet a nie tylko wybrani
Patriotyzm nie polega na przekrzykiwaniu się kto Polskę bardziej kocha. Rzecz w tym , aby po cichu, z zaciętymi zębami, nieco pochylonym karkiem, ale z podniesioną głową żyć w niej i nie uciekać. Pracować, mieć własny dom, własną ziemię, własne zakłady pracy. To jest patriotyzm.
dlaczego w budżecie nie zostały zaplanowane wydatki na budowę Uniwersytetu w Gomulinie?
Czy w tym roku będą "prawdziwe" kontrole zbiorników na nieczystości ? Czy dalej udajemy, że wszystkie szamba są szczelne , oraz każdy prawidłowo je opróżnia zamawiając firmę asenizacyjną ?
Bijecie tylko pianę Romek i tak przeznaczy te tereny pod inwestycje i namówi na sprzedaż
Ten parking w Bogdanowie to jakiś piętrowy,podziemny,wykończony marmurem?Bardzo potrzebny na 1 dzień w roku.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!