No i po co prezydentowi program wyborczy i pomysły skoro można zagonić mieszkańców do roboty ?? Przecież jasne jest , że prezydent razem ze swoją świtą w życiu by nie wymyślił tylu pomysłów ...
Ile rzeczy ze swojego programu wyborczego prezydent już zrealizował , a ile jest w trakcie realizacji ??
Może jest czas żeby ktoś w końcu zają ię ulicą parafialną ,ponieważ jest chyba zapomniana przez wszystkich
W tym tempie może w 2030 roku przejedziemy się ścieżką dookoła Bugaja.
dla mnie numer 1: Psi plac zabaw i park ćwiczeń na drążkach dla dzieci i dorosłych - street workout - obok DH Merkury. Super!
Dobrze, że oświata jest odrębnym punktem w BO; ja bym poszedłem dalej i podzielił oświatę na dwa podpunkty - szkoły i przedszkola. W głosowaniu projekt przedszkolny kontra projekt szkolny przedszkole skazane jest na porażkę.
Jak dla mnie najlepsze projekty to: Ogólnomiejski - tężnie; Oświatowy - inwestycja w przedszkolach; ROD - bez różnicy; Rejon 1 - plac zabaw; Rejon 2 - tor rowerowy Rejon 3 - plac zabaw i siłownia Rejon 4 - drugi etap Central Parku.
Miał być projekt sali/świetlicy na Szczekanicy - negatywnie go zaopiniowano czy wycofano?
Dużo fajnych pomysłów. Gratuluję tym, którym się chciało coś zrobić :)
Dlaczego piotrkowski BO zakłada głosowanie internetowe, a BO Województwa Łódzkiego był w tym roku tak skomplikowany???
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!