Wychodzi na to że mieszkańcy wierzej mają gdzieś gdzie ich dzieci będą spędzać wolny czas szkoda bo te boiska wyremontowane cieszyły oko
Tylko 446 głosów na projekt rejonowy I wygrał.? Dziwne. Podajcie szczegółowo ile głosów było na każdy projekt
Moim zdaniem budżet powinien iść na wymianę albo wyważanie wielosezonówek.
Naprawdę nie ma ważniejszych rzeczy do zrobienia w tym mieście tylko murale. Śmierdzi mi tu marną ustawka.
Jak widać, najwięcej głosów na projekty oświatowe. Brawa dla tych, którym chciało się walczyć o pieniądze ... tak naprawdę dla "naszych" dzieci.
Jak widać, najwięcej głosów na projekty oświatowe. Brawa dla tych, którym chciało się walczyć o pieniądze ... tak naprawdę dla "naszych" dzieci.
Wybaczcie. Ale wygrywa projekt, który będzie tylko w budynku i tylko dla wybranych uczniów. Bez sensu. Nie jest on obywatelski!!! Rozumiem boisko otwarte, siłownia, wokół szkoly teren, ogród to tak. Ale nie szatanie. Skandal
Ja korzystać z sp 16 nie będę i moje dzieci tez. Więc po co taki projekt dla szkoly?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!