metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
tomaszowianka ~tomaszowianka (Gość)30.06.2008 21:20

Do Tomaszowa???chyba na targ;))

00

xx ~xx (Gość)22.07.2008 08:10

Na targ na targ. A może w Piotrkowie zrobić jakieś centra targowe a nie tylko handlowe.

00

Piotrkowianin ~Piotrkowianin (Gość)18.08.2008 10:25

tomaszów: Akurat gość miał rację, bo psim obowiązkiem sprzedawcy jest mieć drobne, żeby wydać resztę. To jakiśtaki polski, chyba komunistycznny, zwyczaj z tym żebraniem o drobne - w cywilizowanym świecie tego nie uświadczysz.

00

skiba ~skiba (Gość)18.08.2008 10:30

Kasjerka dopiero kasę otworzyła , jeszcze nic nie utargowała , nie powinien na nią się wydzierać przy ludziach . Jak chce się na czymś wyładować to jest wiele na to sposobów .

00

tomaszów ~tomaszów (Gość)18.08.2008 10:03

Od tych marketów ludziom przewraca się w głowach . Kiedyś rano widziałem jak zezwał gość kasjerkę że nie ma drobnych i nie ma mu wydać , bo on nie jest od noszenia drobnych . Palant jeden

00

~J. ~J.ranga18.08.2008 12:41

jak ja chciałem się wyładować to zadzwoniłem do biura obsługi klienta ORANGE i opierniczyłem kobite ;-) poskutkowało, po 1 odstresowałem się a po 2 załatwiłem doskonale to z czym dzwoniłem :-)

00

skiba ~skiba (Gość)18.08.2008 14:37

Jeśli chodzi o arange , to jest to przypadek szczególny - wybrałeś dobry numer jeśli chodzi o wyładowanie się

00

skiba ~skiba (Gość)18.08.2008 09:59

Tylko te centra handlowe otwirota , ludzium zaczyno się w łbach przewracać , wygodne to wszystko się robi i s...a wyżej niż d...ę ma /

00

ryś ~ryś (Gość)18.02.2009 15:18

pozdrawiam wszystkich proszę popatrzeć że na terenie piotrkowa iokolic powstało durzo magazynów i marketów nikt nie zastanowił się skąd ludzie będą brały pieniążki na zakupy już śmierdzących towarów i pszeterminowanych skoro ludzi wyrzuca się na bruk z istniejących resztek zakładów pracy`

00

cztelnik ~cztelnik (Gość)19.02.2009 20:25

Drogi Ryś -kup sobie słownik ortograficzny w księgarni!!! a może ty do szkół nie chodził a?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat