metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Czytelnik ~Czytelnik (Gość)30.01.2016 20:57

Przede wszystkim to promocja dla nowej Pani Dyrektor.

82

crazy ~crazy (Gość)30.01.2016 21:07

Pani dyrektor - rewelacja i dzięki za taką imprezę.To jest to czego ta szkoła potrzebowała od dawna. Czekamy na więcej.😊

102

Janusz ~Janusz (Gość)31.01.2016 14:59

W tym mieście jak się ma głowe na karku to się idzie do Chrobrego i nie ma sie problemów, jak się jest mniej zdolnym to się idzie do budowlanki i też się nie ma problemów w życiu zawodowym. Cała reszta jest o kant .... potłuc. Taka jest bolesna prawda.
No chyba, że ktoś ma dobre znajomości to sobie może iść gdzie chce - to i tak nie ma znaczenia.

70

do Czytelnik ~do Czytelnik (Gość)31.01.2016 15:48

Chciałabym żeby moja dyrektorka też się tak promowała zamiast siedzieć w gabinecie i patrzeć w laptopa.

80

OMG ~OMG (Gość)01.02.2016 15:23

Te komentarze to sobie P. Dyrektor chyba sama pisała :) pozdro dla mojej byłej szkoły.

14

sadurska.. ~sadurska.. (Gość)03.02.2016 10:46

Uwaga technicy, zapraszam do udziału w konkursie dotyczącym obróbki CNC, do wygrania atrakcyjne nagrody, a wszystkie informacje znajdują się na stronie http://www.abplanalp.pl/cnc2015/

10

panda00 ~panda00 (Gość)29.01.2016 22:50

jestem absolwentem tej szkoły 1984..jestem dumny że do niej uczęszczałem zdobyłem zawód i maturę czego nie mogę powiedzieć o TPS-sie gdzie straciłem, rok swojego życia gdzie była korupcja i szantaż..fajnie że na Broniewskiego coś się dzieje ...super!!!

91

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat