Pani dyrektor - rewelacja i dzięki za taką imprezę.To jest to czego ta szkoła potrzebowała od dawna. Czekamy na więcej.😊
W tym mieście jak się ma głowe na karku to się idzie do Chrobrego i nie ma sie problemów, jak się jest mniej zdolnym to się idzie do budowlanki i też się nie ma problemów w życiu zawodowym. Cała reszta jest o kant .... potłuc. Taka jest bolesna prawda.
No chyba, że ktoś ma dobre znajomości to sobie może iść gdzie chce - to i tak nie ma znaczenia.
Chciałabym żeby moja dyrektorka też się tak promowała zamiast siedzieć w gabinecie i patrzeć w laptopa.
Te komentarze to sobie P. Dyrektor chyba sama pisała :) pozdro dla mojej byłej szkoły.
Uwaga technicy, zapraszam do udziału w konkursie dotyczącym obróbki CNC, do wygrania atrakcyjne nagrody, a wszystkie informacje znajdują się na stronie http://www.abplanalp.pl/cnc2015/
jestem absolwentem tej szkoły 1984..jestem dumny że do niej uczęszczałem zdobyłem zawód i maturę czego nie mogę powiedzieć o TPS-sie gdzie straciłem, rok swojego życia gdzie była korupcja i szantaż..fajnie że na Broniewskiego coś się dzieje ...super!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!