jestem absolwentem tej szkoły 1984..jestem dumny że do niej uczęszczałem zdobyłem zawód i maturę czego nie mogę powiedzieć o TPS-sie gdzie straciłem, rok swojego życia gdzie była korupcja i szantaż..fajnie że na Broniewskiego coś się dzieje ...super!!!
Uwaga technicy, zapraszam do udziału w konkursie dotyczącym obróbki CNC, do wygrania atrakcyjne nagrody, a wszystkie informacje znajdują się na stronie http://www.abplanalp.pl/cnc2015/
Te komentarze to sobie P. Dyrektor chyba sama pisała :) pozdro dla mojej byłej szkoły.
Chciałabym żeby moja dyrektorka też się tak promowała zamiast siedzieć w gabinecie i patrzeć w laptopa.
W tym mieście jak się ma głowe na karku to się idzie do Chrobrego i nie ma sie problemów, jak się jest mniej zdolnym to się idzie do budowlanki i też się nie ma problemów w życiu zawodowym. Cała reszta jest o kant .... potłuc. Taka jest bolesna prawda.
No chyba, że ktoś ma dobre znajomości to sobie może iść gdzie chce - to i tak nie ma znaczenia.
Pani dyrektor - rewelacja i dzięki za taką imprezę.To jest to czego ta szkoła potrzebowała od dawna. Czekamy na więcej.😊
Gdyby ktos nie wiedział dlaczego technik pszczelarz. Pszczółki giną> pszczółki zapylają kwiaty> z kwiatów są owoce(jedzonko). Już w Chinach są ludzie którzy pędzelkami zapylają kwiaty, bo brak pszczół. Też jestem zdziwiony takim zawodem w szkole, jestem ciekawy czy będzie ktoś chętny w naborze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!