Ciekawe, czy będzie tak pięknie, jak napisane. U nas, uzyskać zgodę na cokolwiek, graniczy z cudem ;)
Urzędnika nie powinno interesować co ja robie na swojej działce i jaki obiekt budóje .Za komuny żeby kredyt na dom dostać to wolno bylo budować według projektu na ktory urzędnik sie zgodzil bo innaczej kredytu sie nie dostalo
Za swoje kupił działkę, za swoje postawiłem dom, a jeszcze muszę słuchać się jakieś sieroty urzędniczej co i jak mi wolno postawić i co dalej gorsza jeszcze za, że krew wylewam by zarobić to muszę za swoje płacić k.....om haracz.
Polska Ludowa
Urzędnika nie interesowało tez jak będzie wyglądać budynek przy PKSie i teraz będziemy wszyscy patrzeć na tą maszkare, co przesłania wieże ciśnień przez lata. Niedobrze mi się robi jak coś takiego widzę...Koncepcja architektoniczna na miarę lat 90.
Znowu wraca samowola budowlana? Po co by za kilka lat karać tych co pobudowali bez zezwolenia. Nowa koalicja. Stare układy. Foto na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
To nie jest też tak... można wnieść sprzeciw w 30dni... A może ktoś wie ile jeszcze zajmie akceptacja przez senatorów a potem przez prezydenta ile takie coś trwa?
Pani Librowska w starostwie piotrkowskim i tak coś wymyśli żeby utrudnić budowę i uzyskać potrzebne dokumenty.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!