nie jestem za żadnym z nich, jeden z drugim to kłamca, chce zobaczyć polityka który rano chodzi po miescie i dokarmia koty, pomaga dzieciom, tworzy miejsca pracy i się tym nie chwali - to jego obowiązek !!
Dzisiaj na osiedlu Wyzwolenia postawiono wielki przenośny baner prezydenta Chojniaka a uliczki dookoła były sprzątane z liści i śmieci. Pod groźnym wzrokiem swojego pryncypała służby oczyszczania miasta w końcu wzięły się do roboty. :-) Do wieczora przewidziane jest jeszcze malowanie na biało krawężników i trawy na zielono. LOL
Panie Brylski - super to prawda idziemy po Chojniaka - precz z nim!
Ankieta na portalu pokazuje, że nie wszyscy piotrkowianie są za obecnym prezydentem. PIS ostro atakuje i nie jest wcale powiedziane, że będzie tylko jedna tura wyborów.
Chyba jednak nikogo w kosmos nie wyślą, patrząc, kto ma największe poparcie internautów. Ciekawe, czy to się przełoży na realne poparcie wyborców?
http://www.portalsamorzadowy.pl/wybory2014/sonda-miasto/piotrkow-trybunalski,61.html
To mi się spodobało. Facet ma "jaja". Żadne sondaże radia Strefa FM. Ludzie dość maj a ekipy Chojniaka i jego samego. Wygramy wybory i pokażemy KWW Chojniaka gdzie ich miejsce.
Myślałem że on chory na serce a nie na głowę uważaj pan bo już idą w białych kitlach z kaftanem
Czy dziś pan Brylski również żuł gumę, podobnie jak podczas obchodów Święta Niepodległości gdy składał kwiaty pod pomnikiem Nieznanego Żołnierza. to była żenada, wstyd. Wyborcy widzieli
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!