hm moim zdaniem niezasłużenie. Bardzo drogo i nie byłoby to nic dziwnego, gdyby naprawdę dobrze stylizowali etc. Klientką jestem, a właściwie byłam od lat. Kiedyś zawsze wychodziłam zadowolona, teraz niestety nie. A szkoda.
Ten salon to NIEPOROZUMIENIE. Mają problem z zakręceniem loków, ZERO umiejętności, jak dla mnie również bezczelna obsługa. NIGDY WIĘCEJ TAM NIE PÓJDE a wszystkim innym odradzam!!!!
tajemniczy klienci-takich można znaleźć z tysiąc,ten salon to pomyłka narzucaja swoje pomysły i mówią że inaczej tego nie zrobią? bo co nie umieja -wyuczyli sie a pamięć paru fryzur i co? do Warszawy pojechali? za co?
Straszna lipa. Jeśli czegoś nie umiecie to uczcie się na sobie, a nie na klientach, albo chociaż nie zabierajcie się za to. Jakiś czas temu moja dziewczyna chciała zmienić kolor włosów. Zamiast uzgodnionego blondu wyszło tragiczne żółte jajko. Dziewczynki wiedziały co zrobiły i zaproponowały farbowanie po kosztach farby... Świetnie żalowe podejście do sprawy. A to wszystko za jedyne 450zł. Nie pozdrawiam! Nie polecam!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!