A czy wiadomo kto odbędzie pierwszy przejazd bryczką? Para Cysorka ze swoim dworem? No to trzeba będzie wagoników dokooptować i konie zamienić na mechaniczne. Kiedy zaś będą oferowane przejazdy w balonówce? Foto na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Ten"sklave" to jakiś dyżurny krytykant na posadzie? Startuj w wyborach weź sie za jakąś robotę zyskaj poparcie i zmieniaj świat.Pod wszystkimi artykułami na każdy temat ma cos ważnego do zakomunikowania ludowi hi hi
Myśle że wreszcie powinna pojawić się w Piotrkowie nie bryczka , a DOROŻKA, to przecież miejski środek lokomocji .
Jak mało inwencji w tym mieście, jak mało wykorzystany jest Bugaj. Gdzie kajaki , gdzie rowery wodne, gdzie jakaś przystań. A park ? żeby w park nie można było usiąść i zjeść lodów , nawet w kulturalny sposób się wysikać i umyć ręce. To nic nie kosztuje Panowie władający Piotrkowem. Trochę chęci. A niestety w Piotrkowie stagnacja. Panie Prezydencie !!! nie ważne która to kadencja , bądźmy ambitni i bądźmy patriotami lokalnymi. Pozdrawiam wszystkich piotrkowian. Piotrkowski patriota
Bardzo fajny pomysl.trzeba tylko posprzatac po konikach.jazda bryczkami po starym miescie jest na topie w wielu miastach.Ja pamietam bryczki na rynku,ktore zostaly przeniesione na plac Czarneckiego.Wiele razy jechalem z dziadkiem do parku Poniatowskiego.Dawne fajne czasy.
Mam nadzieję, że to jest inicjatywa PRYWATNA i żaden ciężko zarobiony przez piotrkowian grosz nie poszedł na tą brednię. Mam nadzieję też, że nie ma mowy o żadnym dofinansowaniu z UE do tej bzdury.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!