nie znacie to nie osadzajcie bo kto ich zna to wie ze to dobre chlopaki
dobre chlopaki, oczywsicie!! kilka lat temu wracalam z moimi przyjaciolkami, i slyszmy przez Wojska Polskiego, to jeden z chlopaków, ktory stal w bramie uderzyl moja kolezankę ... wiec jezeli to sa dobrzy chlopcy, to zenada
Ja mieszkam w tej patologi i jest mi tu dobrze bo szczerze mowiac gdy komus dzieje sie cos złego to własnie takie cwaniaki jak ich nazwaliscie pojda w obronie nie jednej osoby.
Jak wy go nazywacie tłustą swinią i wieprzem szkoda ze zadne z was nie powie tego głosno na wojska polskiego.
Jasne ze nie powiecie bo sracie po gaciach na sam ich widok.
Połowe z was którzy sie tu wypowiadaja ich nie zna a połowe mieszka na WP albo w okolicy i wielkich ziomków udaja. Mówicie na niego jak wyglada a moze pora spojrzec w lustro.
Tak no powiedz im w twarz a jak mu walniesz i Ty dasz mu rade i go powalisz i nie da Ci rady to zaraz albo później przyjdzie z kolezkami takie cwaniaki
nie znacie a dodajecie takie kometarze, ze oczy bolą. panie brr ujawnij sie i powiedz im to wszystko w twarz. bez pozdr cwaniaki :)
Drugi szybciutko opuścił komisariat już na drugi dzień bo jego tatuś jak dobrze kojaze to policjant na emeryturze i wszystko się da załatwić bo nigdy nie siedział a tamten ze już karany to wiadomo możliwe że posiedzi
Drugi to już wyszedł takie mamy prawo jak by zapierdzielali ciężko za 1000zł docenili by wartość pieniędzy i wiedzieli by jak ktoś musiał odkładać by kupić sobie tel a oni najlepiej ukraść i tego też nie potrafią To tylko więzienie bo tam bez pieniędzy dostaną żreć i pocwicza sobie takie życie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!