I oczy wyłupić bandziorowi.
Ta P.DYREKTOR to właścicielka,a ona zatrudnia z umowy o pracę a nie z karty nauczyciela więc.....
Pomijając tą całą sprawę, szkoła ma bardzo dobry poziom. Uczniowie zajmują wysokie miejsca w konkursach. Są dobrze przygotowywani do dalszych etapów nauki. Ja co do szkoły nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam :)
Powiem tak, jestem w szoku, że ta informacja pojawia się teraz, że nikt z rodziców dzieci którzy chodzą do tej szkoły o tym fakcie nie wiedział, że Pani Dyrektor zatrudniała świadomie osobę o której dziś mówi, że miała narkotykową przeszłość, po prostu brak słów. Szkoła nie jest tania, ma zapewniać nie tylko edukację ale tez bezpieczeństwo dzieciom a jak widać nie zapewnia bo panowie zbirowie zamierzali wejść na teren szkoły. Na pewno jest to temat, który powinien zostać poruszony na forum szkoły i to w szerokim zakresie. Ja jestem w szoku. Szczególnie ze względu na fakt wspomnianej nauczycielki.
Przecież to było już dawno temu. Dlaczego dopiewro teraz o tym piszą?
Szanowni Państwo a może czas się zastanoowić KTO TAM PRACUJE ?
Sama właścicielka mówi "W momencie, kiedy ją zatrudniałam i okazało się, że ma właśnie taką przeszłość, przeprowadziłam z nią rozmowę i powiedziałam, że nie przedłużę jej umowy."
To PANI NIE WIE KOGO ZATRUDNIA ??
[b]Proszę Wybaczyć ale Pracując w szkole trzeba mieć z sądu dokument o niekaralności ...
Niewiele zarabiają nauczyciele w prywatnej szkole.
http://naszpiotrkow.blogspot.com/
Łoł, ale historia...
Faktycznie, to musi być wielki wojownik, skoro na jedną kobietę wespół z kompanem napadał... I jeszcze te ustawki, no proszę... Twardziel jakich mało :)
Rozsądnie gadasz, dobry człowieku. Stare dobre metody, które przez stulecia się sprawdzały i były skuteczniejsze, niż pomysły obecnych absolwentów resocjalizacji. Ale teraz mamy taki "postęp", że za przewinienia zbirów karane jest społeczeństwo poprzez łożenie podatków na utrzymywanie takich elementów w pierdlach. Miesiąc utrzymywania takiego - 2500 złotych. Większość tych, którzy to finansują tyra za 1200. I niech mi ktoś powie, że to jest normalne...
A teraz ja napadne na rodzicow uczniow tej szkoly,ktorzy przystapia do pierwszej komunii sw. w tym roku u FARY.Czy w koncu zaplaciliscie skladki na kwiaty itd.?Bo do niedawna jeszcze o was bylo glosno,ze nie daliscie ani grosza!!! A kosciol posprzatany i udekorowany chcecie miec...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!