30 lat temu nie bylo badan ,wszyscy sie kapali ,w bugaju ,wierzejce, strawie ,,,gdzie sie dalo i kazdy chyba zyje do dzis,,,zakaz jest po to zeby w razie co nie ponosic odpowiedialnosci. Kazdy kto sie kapie bedzie zyl ,ale plywa na wlasna odpowidzialnsc
To są zapewne te zimowe morsy ale latem są bez tych śmiesznych dodatków no i co najważniejsze nie jeżdżą teraz pod samą wodę autami
Też się dziwię. Ja tylko jak coś to tam czasami siusiam do tej wody jak jesteśmy na piwku z przyjaciółkami
Kiedyś Sanepid sprawdzał mi wodę z wodociągów Miejskich i stwierdził że nie nadaje się do picia
Dzisiaj podjechałam tam zielonom emzetkom i pan kierowiec wlonczyl mi specjalnie dla mnie klimę chyba coś z tego będzie
Za kare że nie było smolastego w Piotrkowie powinien teraz wejść do tego bajorka
To rzeczywiście prawda, że te drobnoustroje wywołują takie schorzenia. Zakłucie palca też może wywołać tężca i można umrzeć. Teraz ci wszyscy kąpiący mogą umrzeć. Ale nie muszą i pewnie nic się nikomu nie stanie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!