p. Brylski rzeczywiście miał zawał, czy to ściema?!
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/serwisy/8024/2092438,bez-sciemniania-zawal-serca-radnego,id,t.html
Ludzie, co wy tu wypisujecie - czy ktoś z was zna osobiście Pana Bronisława, ja znam - byłem jego uczniem, człowiek który zawsze pomoże, świetny pedagog!!!! człowiek który chce zrobić coś dobrego dal tego miasta. i tak na boku to jedyny kandydat który może wygrać z naszym obecnym prezydentem!
Ciekawi mnie tylko czy ten wynik przelozy sie w jakis sposob. A prawdziwy wynik wyborow.......
najbardziej intrygujący jest kandydat "inny kandydat" - no postarał się 1,1 %, kim jest Pan Brylski, ktoś przedstawi?
Taki pan który wygląda jakby miał cały czas za ciasne buty. Lekko chwiejny i wiecznie uśmiechnięty. W sumie to nigdy nic nie zrobił nie licząc opróżniania butelek
A co tu komentować? wysyłanie smsów? ;)
Co tu komentować ? Żurnalisty wymyśliły plebiscyt, żeby podtrzymać zainteresowanie swoim tytułem i nic więcej.
Co się tyczy "zwycięzcy", to nie wydaje się, żeby w realu był poważnym kandydatem do czegokolwiek.
No chyba, żeby zrobić plebiscyt na najbardziej całuśną karierę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!