metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Pietrek Pietrekranga22.10.2013 18:06

ciekawe kto dostal koperte za wyprowadzenie niepelnosprawnych

00

luzik ~luzik (Gość)22.10.2013 20:41

To co zrobiono z niepełnosprawnymi niby "w obronie pana CH." to zwykły moralny kundlizm. Innego słowa nie można tutaj użyć.
Zastanawiam się, czy w tym środowisku możliwe jest każde zachowanie, byleby tylko dopiąć swego ?!

00

gosc ~gosc (Gość)22.10.2013 20:45

Jeśli prokuratura nie dopatrzy się niczego złego to ośmieszy samą siebie. To będzie znaczyło, że można z niepełnosprawnych zrobić uczestników np. na parady gejów, narodowców, kiboli, tranwestytów, neonazistów i innych grup, które budzą kontrowersje (i niekoniecznie ktoś świadomy swojej woli chciałby być ich członkiem)

00

luzik ~luzik (Gość)22.10.2013 21:20

Zacięło się - gdzie się podziały 3 komentarze?

00

qba ~qba (Gość)22.10.2013 22:41

ciekawe kim jest tajemnicza osoba fizyczna, która złożła zawiadomienie w prokuraturze?
ja widzę to tak:
nie odwołaliśmy Prezydenta, to dalej ferment siać będziemy :)

00

amy lowe ~amy lowe (Gość)23.10.2013 00:02

"luzik" napisał(a):
Zastanawiam się, czy w tym środowisku możliwe jest każde zachowanie, byleby tylko dopiąć swego ?!

Tak. W tym środowisku możliwe jest każde zachowanie, byleby tylko dopiąć swego.
http://imageshack.us/a/img845/4615/itqb.jpg

00

dd ~dd (Gość)23.10.2013 02:13

Osoby niepełnosprawne, również te intelektualnie, mają prawa wyborcze (chyba, że są ubezwlasnowolnione, a to może zrobić tylko sad), czyli mogą uczestniczyć w referenach i wyborach do samorządu, sejmu, senatu, europarlamentu. Ciekawe, czy wtedy jakaś tajemnicza osoba fizyczna też zlozy doniesienie do prokuratury i czy prokuratura pochyli się nad losem niepelnosprawnej osoby.

00

Mi-HAU ~Mi-HAU (Gość)23.10.2013 07:22

Trudno mi się do tego odnieść. W rzeczy samej, byłem na sierpniowej sesji ale w przerwie wyszedłem zjeść pampuchy na obiad.

00

ares1 ~ares1 (Gość)23.10.2013 07:48

"qba" napisał(a):
ciekawe kim jest tajemnicza osoba fizyczna, która złożła zawiadomienie w prokuraturze?ja widzę to tak:nie odwołaliśmy Prezydenta, to dalej ferment siać będziemy :)

Czyli wg Ciebie wszystko było tak jak być powinno tak?

00

eryk_klaptonow ~eryk_klaptonow (Gość)23.10.2013 09:35

Dla mnie to bez sensu, bo zagadnieniem stała się sprawa utraty zdrowia, bądź życia przez te niepełnosprawne osoby. Oczywiste, że prokuratura nie dopatrzy się żadnych zagrożeń i umorzy postępowanie. A przecież istota problemu tkwi w samym fakcie wykorzystania tych osób, bez względu na warunki w jakich to się odbywało. Poz tym do tego, aby rzecz uznać za kompletnie niemoralną, żałosną i żenującą prokuratura nie jest mi potrzebna.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat