Oddalem ponad 40 litrów krwi i będę oddawał dalej mimo że:
-punkt poboru krwi przenosił się tyle razy a teraz jeszcze placimy za parking
-punkt pracuje tak krótko a jak są akcje w terenie nie pracuje wcale
-przywileje hdk nie są respektowane w przychodniach piotrkowskich a najbardziej boli to że lekarze w tych przychodniach nawet nie widzą tematu
mam 27 lat, co 2 miesiące oddaje krew, wkurza mnie że nikt nie raczy nigdy zadzwonić i poinformować że coś jest nie tak w morfologii, po to sie tam wpisuje telefon, kolega z pracy też miał kiepskie wyniki i zadnej informacji. To krwiodawcy Wam łache robią że oddają krew więc miło by było gdyby ktoś o nich zadbał
Dlaczego szpital żąda krwi od członków rodziny chorego,a potem nie przeprowadza transfuzji.Tak było w przypadku mojej córki -oddaliśmy łącznie 1,5 l krwi której nie otrzymała.Mam tu na myśli szpital Kopernika w Łodzi.
A Pani pielęgniarka Ewa Badowska ile oddała ? ? ? ? jestem przekonany, że 0 słownie zero ................
niestety nie ma możliwości oddania krwi ludziom jej potrzebującym naprawdę np.małe dzieci , poważnie chorzy. Trudno mi się pogodzić z tym że moją krew i pochodne dostaną idioci po MOCARZU lub pijani 18-19 letni kierowcy z przepełnionych samochodów wracających nad ranem z dyskoteki
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!