to co robi pani Katarzyna N wice ministra w tym ministerstwie?
Mój sąsiad pomimo posiadania takiej karty parkuje na zwykłych miejscach
Oni i tak nie mieszczą się w i tak dużej kopercie, parkują na dwóch miejscach autem
Jeżeli spadnie śnieg i nie będzie widać koperty a nie będzie znaku pionowego czy wtedy można parkować na takim miejscu?
Jak widać osoby niepełnosprawne są tylko na papierze bo w komentarzach są raczej wręcz agresywni za kółkiem również
To nie są osoby niepełnosprawne - to są osoby z niepełnosprawnością - tak się to teraz nazywa.
Przypominam, że osoby niepełnosprawne mogą również parkować na ogólnodostępnych miejscach parkingowych. W czym więc problem?
Wiem że osoby niepełnosprawne bardzo nie lubią jak mówi się o nich że są niepełnosprawni. Są to ludzie tacy jak my zdrowi i potrzebują równości i powinni parkować na normalnych miejscach parkingowych
Osoby niepełnosprawne są za równouprawnieniem więc nie wiem po co ich wyróżniać tymi niebieskim kopertami
Piękny parking mają przed Specjalnym Ośrodkiem szkolno wychowawczym. Gdzie rodzice nie mają możliwości dogodnego zaparkowania. Na cały parking 1 koperta. 1!!!!.Miejsc parkingowych ok 30. Parkują osoby z bloku okok
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!