metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
synek ~synek (Gość)16.12.2021 10:40

A co z kolacją wigilijną? Na powietrzu można przecież bez masek. Chojniak dostał 20 patoli i 2.400 z Chełma to po co ma zadawać się z piotrkowską biedotą. Życzenia to niech złoży swoim kolesiom z Razem dla Piotrkowa którzy go mu przyznali wyższe wynagrodzenie. A pracownicy socjalni z MOPR zostali potraktowani jak wrzody na d... Nawet nie miał odwagi wyjść porozmawiać z dziennikarzami z Łodzi i Warszawy oraz z przedstawicielami władz związkowych z Warszawy. Obiecuje podwyżkę wynagrodzeń dla wszystkich urzędników nie widząc różnicy w tym co robią pracownicy socjalni MOPR a pozostałymi np. w ZDiUM i OSiR. Już niedługo dowiecie się czegoś co powali was z nóg na temat gospodarowania pieniędzmi z urzędu wojew. w Łodzi w comiesięcznych transzach w tym na wynagrodzenia pracownikó MOPR.

50

Dzesika ~Dzesika (Gość)16.12.2021 11:48

Czy kaszanka i uszka będą gratis?

40

Bożena ~Bożena (Gość)16.12.2021 11:59

Widać moje okna i rolety kupiłam te droższe i mam luksusowe

04

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)16.12.2021 17:53

Może i bym poszedł ale nie wiem czego się bardziej bać wirusa czy wrednej i bezwzględnej władzy

31

ss ~ss (Gość)16.12.2021 21:35

A wirus jest w odwrocie. Prawda?

20

Głowa ~Głowa (Gość)16.12.2021 09:43

Ciekawe czy będą radni Cecotka Janik Głowacka i reszta którzy przyznali sobie maksymalnie wysokie diety z pieniędzy mieszkańców? Ciekawe czego będą życzyć Piotrkowianom, pewnie syto zastawionych stołów na święta.

82

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat