ja obstawiam, ze to byla wina hondy - tam sa tak swiatla skonstruowane, ze honda byla pewnie pewna, ze jeszcze ma czarwone, a toyota wjechala na zielone
a ja obstawiam ,że jeszcze nie wytrzeźwiałeś po świętach.
Ja widzę jak donaldinio bierz ten protest w dwa palce i ląduje w klopie.Szkoda że ci obłudnicy podwyższają wszystko co od nich zależy,a jak widzą REFERENDUM to nie oni.OBŁUDNICY-czs na zmiany.
Ale jakiego powiatu to już nie ustalili? Na zdjęciu widać fragment numeru rejestracyjnego A 12KL, czyli powiat pabianicki albo radomszczański (EPA lub ERA).
zrobi się tam porządek na wiosne,wywietrzymy to siedlisko zła.
skoro są to doniesienia z powiatu piotrkowskiego, to chyba jasne skąd był kierowca civica. Po Piotrkowie jeździła taka Honda na zachodnio pomorskich blachach (ZWA)
Drogi dociekliwy kolego - mógł być to jeszcze np. powiat łaski (ELA), Pruszcz Gdański (GDA), białostocki (BIA) lub jeszcze inny ...
EPI in action na wyjezdzie : http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,tramwaj-uderzyl-skode-na-marszalkowskiej,71693.html
i popsuł samochód.
Dzisiaj przed 20.00 dwóch manekinów urządziło sobie wyścigi na AK przed Koroną,efekt 3 rozbite auta,jeden z nich wpadł na zaparkowane auta i jedno skasował.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!