Jaki booom? Sulejów nawet nie ma dostępu do Zalewu, hahhaha boooom, dobre sobie.
Kiedyś to może byl dostep do jeziora dla turystow. Teraz nie ma jak sie tam dostac, coraz wiecej ogrodzen. Woda jest brudna, ogolnie kiepsko, taki prl, brak rozwoju, w czasie się to wszystko zatrzymalo
5 m od wody to powinno być wytyczną .Zakaz wszelkiej prywatyzacji typu zbudowałem pomost i to miejsce jest moje.Kto na to pozwala ?Albo kupułem działkę i stawiam tabliczkę teren prywatny.
Ogólnie syf .Widać że liczy sie układ a nie jednostka .
Piękno tkwi w naturze , przestańcie niszczyć ten piękny Zbionik wodny - to do Tych którzy mają na to wpływ.Pozdrawiam.
Brzegowym moczykiją, syfiarzą, brudasom, i nie umiejącym się zachować - stanowcze nie!
Najgorszy jest brak swobodnego dostepu do wody. Wszedzie ogrodzenia. To jest tragedia. Po co jechac nad zalew jak nie mozna do niego swobodnie dojsc i przejsc sie wzdluz brzegu.
Chyba nikogo z was nad zalewem dawno nie było. Tłumy ludzi. Na kempingu mnóstwo kamperów,namiotów i przyczep. Buduje się dużo domków. Na wodzie dużo osób korzysta ze sprzętów wodnych. Woda czysta. Nie byłeś to się nie wypowiadaj.
Zalew dziot, Sielpia ma owiele mniejszy zalew ale całą infrastrukturą kładzie Zalew sulejowska na łopatki.
Osoby odpowiedzialne za taki stan rzeczy powinni się zapaść pod ziemię,takie możliwości a niema poprostu NIC NIC NIC
Stan zalewu to zarazem karykatura nieudolnego państwa .. Skoro żadna z gmin nie potrafi zrobić parkingu blisko wody to o czym to świadczy o nieudolności lokalnych władz. Dlaczego Magiel nie zapyta Burmistrza Wolborza Sulejowa i władz powiatu czego nauczyli się po wycieczce do Skandynawii . To było na początku pierwszej kadencji
tych Panów czego sie tam nauczyli czy to była tylko wycieczka tych osób na koszt podatnika .. Nikt normalny nad zalew nie przyjedzie jak ma z bagażami iść do niego na piechotę ponad kilometr
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!