Nie przesadzajmy. Tak naprawde to inni ludzie robia im renome ulicy z czego oni wszyscy sie ciesza i czuja sie lepsi grozniejsi. najwazniejsze pokazac ze sie ich nie boicie.
najwiecej maja do powiedzenia ci co tam wystaja i sami pija a o innych gadaja
\
co prawda to prawda, każdy zna alkoholiczkę panią F i chyba każdy ma jej serdecznie dosyć !!!
Płacz mnie zbiera jak czytam wypowiedzi naszej policji ......syna mi atakuja ci bandyci bo nie cpa z nimi po bramach.dzwonilam na komende to kazali z obdukcją przyjsc.czyli mam poczeekac az go uszkodza by dopeł nic formalnosci haha
SZCZERZE MOWIAC ZE STAROWKA TO JEST JEDNA WIELKA PATOLOGIA,ćpają, stoją w tych bramach wyzywają ubliząją, pija a poptem zaczynają krasc.. o tych kradzierzach co wyzej jes napisane to nie było ich tak mało tylko o wiele wiecej, nawet sam byłem przy tym jak sie to stało ( otworzyli bagarznik samochodu z jednej pizzeri i ukradli pizze) - czy to nie jest juz patologia ??? zrobcie cos z tą starowka bo moja kolezanka ostatnio 3razy dostała od nich za nic, albo wystają pod jej domem i sie pruja. Kazda dziewczyna ktora tam przechodzi jest ponizana sam bylem swiadkiem.. BŁAGAM WAS O POMOC !!!!
Może Panowie funkcjonariusze w końcu pora ruszyć tyłki i przeprowadzić ankiety z mieszkańcami. W UK gdzie obecnie przebywam, bo tu się nie da żyć to chyba oczywiste (*jedna osoba za 1400 zł) po jednej bijatyce w pobliżu mojej ulicy była u mnie policja na standardowe rozpytanie czy czegoś nie widziałem. Dzień później pojawiła się Pani z odpowiednika polskiej straży miejskiej przeprowadzała ankietę czy mieszkańcy czują się bezpiecznie w swojej okolicy. Uzasadniła, że po zaistniałych 2 incydentach w tym rejonie w ciągu 2 tygodni chcą podjąć działania. Zwiększyć liczbę patroli itd itd itd. tak się to robi w normalnym kraju, a nie tylko po wykrywalności tego co zgłoszone, albo zrobione. Porażka jak zwykle nic nowego w tym kraju. Nie czekać na problem tylko przeciwdziałać problemowi. Nie czekać na bandytę tylko nie dopuścić do jego wychowania tak, a nie inaczej. Ot cała filozofia
Dla takich ludzi jak oni powinno się raz jeszcze urochomic piece w jednym z obozów i tam ich po koleij przetransportować
Pani F bardzo dobrze znana ale dajcie spokuj tu jest dobrze tylko ludzie glupoty gadaja sami se wkrecaja ze bandyci a potem sie boja chodzic przez str a tu wszyszczy po maturze;-)
A kto niby się tam wprowadzi z własnej woli?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!