To zacznijcie wreszcie leczyć a jak nie potraficie to zgłoście się do Towarzystwa Lekarzy Medycyny Zintegrowanej . Ten wasz cały covid którego tak gloryfikujecie w warunkach szpitalnych jest do wyleczenia w 1 do 3 dni i większość z was wie jak to zrobić ale wam nie wolno! Zyjemy w kraju w którym podanie dożylne askorbinianu sodu jest przestępstwem a lekarz scigany przez izby lekarskie.
Tak się składa, że mój znajomy miał przed świętami zabieg w Bełchatowie. Przyjęli go na oddział bez nawet 15 minutowego testu. Albo macie taki bałagan w tym szpitalu, że już go nie kontrolujecie albo zależy wam na tym aby było jak najwięcej chorych/zakażeń. Co innego mówicie, co innego robicie - zupełnie jak obecny nierząd.
kolejni sportowcy /tenis-piłka/ odchodzą i problemy z sercem i zakrzepicą po preparacie ? gości z uni tez do bozi /jak wierzył/ wkrótce ludzie sie obudzą i ciekawie się zrobi ,,,,,,,,,,,,
"My bardzo przeżywamy choroby naszych podopiecznych." Haha ładnie kłamie oni mają to w pompie a jeszcze kasa jest za zgon z covidem
Szkoda, że osoby nie posiadające wiedzy medycznej wypowiadają się w sprawie pandemii i zniechęcają ludzi do szczepień i niezbędnej profilaktyki .Same wierzą w jakieś niszowe opowieści świadomie fabrykowane i bezmyślnie je powtarzają. Zupełny brak świadomości na jakie niebezpieczeństwo narażają innych i siebie , bo sami pozwolili sobą manewrować krętaczom, którzy od dawna solidnie zabezpieczeni przed chorobą i jej skutkami stosując fake newsy mieszają im w głowach.
Słuchałem w radiu wywiad z tą Panią pielęgniarką z Bełchatowa i najbardziej śmiać mi się chciało jak powtarzała ze osoby zaszczepione NIE ZARAŻAJĄ i dlatego warto się szczepić.
kasa jaką dostają medycy i personel za /walkę ?/ z croną pokazuje że warto /gonić króliczka/ złapać po co ? a co dalej ?test-izolacja-respirator -worek ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Czemu nie podają miejscowości, gdzie nastąpiło zarażenie Omikronem? Wzbudziłoby to naszą czujność,oczywiście należy mieć ją ciągle, ale jednak...
czy jako osoba dorosła mogę sam decydować o swoim zdrowiu? Czy mogę zrezygnować z płacenia składki zdrowotnej i zrzec się "robieniu mi na siłę dobrze" pod postacią pobytu w szpitalu i na kwarantannie?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!