No cóż. Prawdę mówiąc PO nie ma jak widać dobrego kandydata na jedynkę po rezygnacji Grabarczyka. Wołoszański to już "gwiazda" zapomniana i jak widać po komentarzach prawie nie znana przez wyborców przed trzydziestką. Okręg piotrkowski od dawna wpadł w łapy PiS- i kościoła /to przecież jedno/ i odbić go opozycji jest obecnie prawie niemożliwym. Zresztą wiek i brak doświadczenia politycznego Wołoszańskiego i tak robi swoje....Mam jednak tę nadzieję ,że w innych okręgach wyborczych opozycji pójdzie lepiej...
PO będzie wyciągało w całym kraju lokalsów, bo głosując na nich, głosujemy nie na kandydata a na partię PO.
Nie ulegajmy takim kalkulacjom. Chcemy młodszych do rządu, sprawnych intelektualnie, dynamicznych, z otwartymi głowami, nie uwikłanymi w jakieś zamierzchłe układy. W tym wieku, niech spokojnie odpoczywa.
Następnego dziadzia nam tu desantują, żeby sobie nóg nie połamał, jak będzie spacerował po Słowackiego.
Głosuję na młodych albo wcale. Weg z takimi kandydatami.
Nie jestem za PO, ale żeby wywalić PIS konieczne jest głosowanie na Koalicję Obywatelską - tak jak powiedział Pan Miller. Pan Wołoszański ma mój głos.
Do PO - zgłoście więcej takich kandydatów, a na pewno przegracie - sami sobie strzelacie gola.
Żaden z Tych panów absolutnie.
Tylko stawiać trzeba na młodsze pokolenie. A nazwisko tutaj nie wygra,ludzie są mądrzejsi z każdymi wyborami.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!