Może żabka na ulicy wyzwolenia? Parkowanie samochodów zmusza pieszych do chodzenia po jezdni
Dziwne jest to dla mnie Polaka mieszkającego w Niemczech - że osoba wybrana przez społeczeństwo danego landu- wprowadza opinie miejską w błąd - nie konsultując informacji jaka jest na prawdę - myślę że wyborcy do tego miejskiego polityka nie będą mieli zaufania
Ten fragment filmu "Seksmisja" - ten akurat z bocianem - jest jednym z najważniejszych i najpiękniejszych rzeczy na świecie. Dopóki na świecie żyją boćki, to i możemy żyć. Ci, którzy to rozumieją -TAKŻE. Ponurakom zostaje co najwyżej wegetacja.
najfajniejszy fragment z filmu seksmisjia....wszystkie sa fajne ale ...Jadwiniu prosze natychmiast rozwiazac tatusia i przeprosic ...to jest hicior
A może Pan Kowalski albo jego przełożony wyjaśni dlaczego numer interwencyjny w sprawie ptaków do ośrodka w Kole nie funkcjonuje? Dzwoniłem poinformować o tym bocianie i nikt nie odebrał, dzwoniłem też kilka miesięcy wcześniej w innej sprawie i również bez odzewu. Żeby było jasne telefonowałem kilka razy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!