metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
antyciemnogród piotrkowski ~antyciemnogród piotrkowski (Gość)27.11.2013 14:06

"obserwator" napisał(a):
dlaczego nie "Ofiar Katastrofy Smoleńskiej"???

Raczej "Ofiar zamachu smoleńskiego" według piasowsko - maryjnego ciemnogrodu!

00

MIX ~MIX (Gość)27.11.2013 14:12

"ehh" napisał(a):
Czym takim ś.p. Kaczyńscy się zasłużyli naszemu miastu żeby nadawać rondu ich imiona...

a tym że nie zdążyli zrobić bałaganu w państwie polskim

00

XYZ ~XYZ (Gość)27.11.2013 14:18

Czas uciekać z tego miasta, póki PISIORY wszystkich na kaczorów nie przerobią
ŻAL.PL
Postawcie jeszcze pisiory obraz w złotej koronie na deptaku...

00

Marta ~Marta (Gość)27.11.2013 14:24

To bardzo szlachetne ,że rondo u zbiegu Śląskiej i Przedborskiej nosi nazwę- Marii i Lecha Kaczyńskich. To był PREZYDENT Polaków,który zginął wraz z małżonką i wybitnymi,wartościowymi ludźmi ,,w katastrofie Smoleńskiej''.

00

ja ~ja (Gość)27.11.2013 14:26

Tragedia

00

ddd ~ddd (Gość)27.11.2013 14:31

To nie był mój prezydent, tak jak nie jest nim gajowy.

00

EM ~EM (Gość)27.11.2013 14:43

Cieszę się z obydwu nazw Rond. Majora Gaja znałam w dzieciństwie i ceniłam jako wielkiego patriotę a para prezydencka to byli patrioci naszych czasów, walczyli o silną Polskę i domagali się pamięci o naszych bohaterach.

00

obywatel PT ~obywatel PT (Gość)27.11.2013 14:46

Porażka na maxa.Powinno się zkazać politykom nadawania nazw miejskich ulic, skwerów itp. , bo widać że ta władza w mieście rozdaje karty z klucza politycznego.ja się pytam: czym się śp. małżeństwo Kaczyńskich zasłużyło dla tego miasta??aaaa zapomniałem, podarowali nam z Warszawy wspaniałego Antoniego, który wstyd tylko temu miastu przynosi...a jak ktoś chciał upamiętnić tą wielką tragedię narodu polskiego to raczej chyba bardziej pasowało uczcić wszystkie ofiary tej katastrofy..Panie prezydencie Chojniak- wstyd po prostu...

00

PT ~PT (Gość)27.11.2013 14:48

"ddd" napisał(a):
To nie był mój prezydent, tak jak nie jest nim gajowy.

Jeżeli jesteś Polakiem, to był twój prezydent, nawet jeśli na niego nie głosowałeś.

00

obywatelPT ~obywatelPT (Gość)27.11.2013 14:53

"Marta" napisał(a):

..to dlaczego nie upamiętniono wszystkich tylko Kaczyńskich, bo ci inni z innej partii byli?? poza tym każdy Prezydent kraju jest prezydentem Polaków...pytanie tylko czy wladze lokalne powinny sie w takie polityczne szopki bawić, może niedługo na środku rynku stanie ogromny posąg dla wybitnego badacza tej katastrofy Antoniego M.???

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat