Najlepiej drodzy Państwo wyburzyć wszystkie domu wzdłuż ulic: Krakowskie Przedmieście, Śląska, Marii Skłodowskiej-Curie, Wolborska i Rakowska i obwodnica sama się utworzy. To z pewnością ochroni parę domów przy ulicach biegnących wzdłuż planowanej obwodnicy południowej.
Właściwie Zalesicka, Zalesice, Witów i Kałek już są obwodnicą... Sulejowskiej i DK12. Popołudniami ruch jak tralala... a jak korki na światłach w Poniatowie, to sznur aut.
Mnie kiedyś wysiedlili jak zabierali działki pod A1. Było to w roku 2016. Dali mi 2 lata na wyprowadzkę i odszkodowanie 1,2 mln. Kupiłem działkę i zbudowałem dom. Taki jaki chciałem. Zostało mi jeszcze 700 tys na życie. Nie rozumiem czego ludzie się boją?
Połączyć Al.800-lecia z ul.Miast Partnerskich, dobudować połączenie Al. Concordii z Krakowskim Przedm. i będzie taniej. Tranzyt pojedzie północną obwodnicą... ale nieeee... centrum i północ boi się dużego ruchu... więc najlepiej wypchnąć na południe... nie ważne jakim kosztem, byle najdalej od siebie.
Dlaczego garstka ludzi ma decydować za tysiące mieszkańców regionu? Korki złe ale obwodnicy mowia nie. Lemingi
Tym optymistycznym akcentem ogłaszam, że żadnej obwodnicy nie będzie. Po pierwsze miasto nie ma na tą ibeestycje pieniędzy, po drugie taki szum i sprzeciw był/jest potrzebny Chojniakowi, aby mógł powiedzieć ja chciałem nie zgodzili się mieszkańcy. Szkoda bo Piotrków coraz bardziej upada i niedługo będziemy mieli burmistrza, a może nawet wójta - ale obwodnicy mieć nie będziemy.
A ja mam jeszcze jeden postulat... Włączasz internet - przewodniczący zamieszania, otwierasz lodówkę - przewodniczący zamieszania, otwierasz sławojkę - przewodniczący zamieszania. Niech to się wreszcie skończy.
gdybyśmy się tak wszystkich o wszystko pytali to w tym zacnym kraju nie byłoby kawałka autostrady!
Co o tym sądzi pan prezydent ?? Bo chyba przeoczyłam jego opinię na ten temat i proszę redakcje o przypomnienie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!