A tymczasem w Skierniewicach:
https://www.rynekinfrastruktury.pl/wiadomosci/drogi/skierniewice-z-czterema-rondami-i-nowa-ul-czerwona-79686.html
Można?
Co o tym sądzi pan prezydent ?? Bo chyba przeoczyłam jego opinię na ten temat i proszę redakcje o przypomnienie
gdybyśmy się tak wszystkich o wszystko pytali to w tym zacnym kraju nie byłoby kawałka autostrady!
A ja mam jeszcze jeden postulat... Włączasz internet - przewodniczący zamieszania, otwierasz lodówkę - przewodniczący zamieszania, otwierasz sławojkę - przewodniczący zamieszania. Niech to się wreszcie skończy.
Tym optymistycznym akcentem ogłaszam, że żadnej obwodnicy nie będzie. Po pierwsze miasto nie ma na tą ibeestycje pieniędzy, po drugie taki szum i sprzeciw był/jest potrzebny Chojniakowi, aby mógł powiedzieć ja chciałem nie zgodzili się mieszkańcy. Szkoda bo Piotrków coraz bardziej upada i niedługo będziemy mieli burmistrza, a może nawet wójta - ale obwodnicy mieć nie będziemy.
Dlaczego garstka ludzi ma decydować za tysiące mieszkańców regionu? Korki złe ale obwodnicy mowia nie. Lemingi
Połączyć Al.800-lecia z ul.Miast Partnerskich, dobudować połączenie Al. Concordii z Krakowskim Przedm. i będzie taniej. Tranzyt pojedzie północną obwodnicą... ale nieeee... centrum i północ boi się dużego ruchu... więc najlepiej wypchnąć na południe... nie ważne jakim kosztem, byle najdalej od siebie.
Mnie kiedyś wysiedlili jak zabierali działki pod A1. Było to w roku 2016. Dali mi 2 lata na wyprowadzkę i odszkodowanie 1,2 mln. Kupiłem działkę i zbudowałem dom. Taki jaki chciałem. Zostało mi jeszcze 700 tys na życie. Nie rozumiem czego ludzie się boją?
Właściwie Zalesicka, Zalesice, Witów i Kałek już są obwodnicą... Sulejowskiej i DK12. Popołudniami ruch jak tralala... a jak korki na światłach w Poniatowie, to sznur aut.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!