Może lepiej tego nie wysyłać, bo zwiększy się liczba zawałów serca albo samobójstw.
Oczywiście. Na cholerę jest mi to potrzebne....A koszty sie generuje i na podwyżkę emerytury dziadka pieniędzy nie ma.A dziadek jest mi bardzo potrzebny..
Gigantyczna nagroda dla nowej prezes ZUS! Za odbieranie rent i głodowe podwyżki?
Taka praca się opłaca. Elżbieta Łopacińska pełni obowiązki prezesa ZUS zaledwie 3 miesiące, a już dostała nagrodę w wysokości półtorej swojej pensji! Za co? Za to, że robi to, co do niej należy i za co bierze co miesiąc 20 000 zł.
Tak Rada Nadzorcza ZUS doceniła skuteczne odbieranie ludziom rent. O kilku takich przypadkach było głośnych w ostatnich miesiącach świadczenia tracili np. ludzie bez nogi.
Europoseł dostaje więcej emerytury po roku pracy niż zwykły emeryt po 32 latach
Z forum: Przepracowałam fizycznie 32 lata. Dorobiłam się za to 865 zł emerytury. Mieszkam w budynku socjalnym o powierzchni 18 mkw. W budynku są wspólne toalety dla 18 mieszkańców. Za te luksusy płacę miesięcznie 275 zł, do tego za światło 50 zł, za gaz 65 zł, a telewizor i telefon to kolejne 50 zł. Po opłaceniu wszystkiego pozostaje mi 415 zł. A gdzie leki? Jak to możliwe, że taki europoseł ma więcej już po roku niż ja po tylu latach ciężkiej pracy? To skandal i wstyd dla rządzących, że my przymieramy głodem. U mnie lodówka zawsze jest pusta. Proponuję, by taki poseł z Brukseli zamienił się ze mną przynajmniej na tydzień.
Więcej na http://sklave.manifo.com/
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!