No i nareszcie usunęli ta babę. Jak mówiłem, ze się nie nadaje na rzecznika i jest tylko p.o. to co niektórzy się śmiali. Teraz mnie jest do śmiechu.
No to chyba za stawkę mniejszą niż prezydent raczej pracował nie będzie. ;)
A czy on ma coś wspólnego z programem "Rower Błażeja"?
Mogę się założyć, że Pan Błażej już wygrał, hehe. Choć komisja dopiero ma się zebrać :)
A tutaj poczytać można, jak Pan błażej korupcję tropił nawet u nas w Piotrkowie http://delfina.110mb.com/
Ciekawe dlaczego go wywalili z NFZ i NIK... tam przecie lepiej płacą niź w Piotrkowie...?!
Myślisz że może mieć coś wspólnego z jakimś elementem osprzętu rowerowego?
To już wśród Piotrkowian nie ma godnych tej funkcji? Chojniak sobie jakiegoś kolegę z Warszawy ściągnął i jeszcze z ludzi wałów robi ogłaszając konkurs na stanowisko rzecznika. Bagno.
Na jego stronie widać że chłopak lubi podróże. Krzysiu i jego ekipa też je lubią. Dobrze trafił:)
Kacperek , Heincel a teraz rzecznik nie są z naszego miasta.O co tu chodzi,On już nikomu nie ufa i czuje się zewsząd osaczony,unika spotkań(chyba że w szkołach).Skądinąd wyliczono ,że około 80% wyjazdów to wizyty w szkołach więc po co się pchał na to stanowisko, mógł dalej pozorować pracę jako wicek,Czapla by rządził i kilka kadencji byliby nie do ruszenia.
Pewnie jakiś życzliwy mu doradził kandydowanie na urząd prezydenta, bo to lekka, łatwa i przyjemna robota, co jak widać nie jest prawdą...
To czemu geniuszu nie głosowałes na Czaple? A wogóle to byłeś na wyborach? W następnych wyborach proponuję zagłosować na CZRNĄ OWCĘ czyli pana Mirosława Jelenia!!! (...)Lepiej może nie będzie ale śmieszniej napewno(...).
Błąd na błędzie: 1. Brak przecinka przed ale.
2. Brak cudzysłowów w tytułach gazet.
3. Błędnie użyte wielkie litery i kropki w zainteresowaniach.
Literówkę "Wczeniej" można by przemilczeć.
Szkoda, że żona polonistka nie sprawdziła strony, skoro moduł sprawdzania pisowni w Firefoxie jest mu obcy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!