degrengolada gorsza niż za czasów Staśka,niestety..tworzenie sztucznych stanowisk z naszych podatków,szkoda Sulejowa..
"zrobiło się ładniej, po prostu ładniej" - i nic więcej tylko ładniej. To jest szczyt możliwości intelektualnych tego burmistrza. Nic więcej nie zrobi a nawet nie wymyśli.
Pani burmistrz jak była asystenką prezydenta Piotrkowa 5 lat temu obiecywała że zrobi europejski park rozrywki ... Kto to jeszcze pamięta A teraz rozwija skrzydła w satelitarnym ośrodku ... Wyrazy współczucia
BOM jest po to ,żeby urzędnicy tak jak w PT mogli dłubać palcem w ....i nie mieć osobistego kontaktu z mieszkańcem; Sulejów to PT bis, WO to tylko figurant sterowany z zewnątrz - widać kogo przejął od Chojniaka;WO jeśli doczeka do końca kadencji to już następnej nie będzie - szkoda tego miasta.
w tym całym BOM;ie na wniosek do dowodu czekałam 2,5 godziny ! takie obroty mają że wstyd !
A ja jestem zadowolona z obsługi. A wydawanie wniosku to nie wina pracowników a systemu do wydawania dowodów, który działa tak wolnop w całej Polsce
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!