metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
fdsfd ~fdsfd (Gość)14.03.2021 14:21

Generalnie zmieniłbym ośrodek. Może tutaj robią sobie z człowieka żarty. Zresztą prawo jazdy w Polsce traktowane jest jak praca doktorancka. A jak dostaną to prawko to z radości walą autami aż huczy w innych. Są takie dwa skrzyżowania na DK91 tuż za Piotrkowem w kierunku Radomska, które czyszczą drogi z takich niefrasobliwych ludzi. A wystarczyłoby jechać jak inni i do celu. Ale po co???...

41

Uważam, że ~Uważam, że (Gość)14.03.2021 18:46

Uważam, że lepiej niech dalej zdaje z takim skutkiem, bo chyba lepiej, żeby nie pojawił się w samochodzie na ulicy jako kierowca.

33

Gazer ~Gazer (Gość)15.03.2021 05:38

Mi nie pozwolili zdawac bo piwo wypiłem przed egzaminem

11

Kazik ~Kazik (Gość)13.03.2021 19:38

To jest celowa robota na okradanie kursantów durne testy po co są . W stanach możesz z ulicy wejść do urzędu i odpowiedzieć na kilka pytań i teoria zdana a na egzamin można wtedy przyjechać swoim autem albo pożyczonym a u nas co durne testy i teraz sytuacja taka jeździsz innym autem w szkole jazdy a na egzaminie dostajesz inne i nawet jeśli jest ta sama marka to nie znaczy ,ze auto jest takie samo

78

karol ~karol (Gość)15.03.2021 08:20

Aby zdać ten egzamin trzeba uzyskać 92% punktów !!! Nawet matura ma poziom 30% do zdania. Normalnie na uczelniach jest 51%. To jest specjalnie tak ustawione aby ludzie nie zdawali i płacili.Nie wspominając już o poziomie pytań i koszmarnych błędach w pytaniach. Mój syn ostatnio zdawał i miał pytanie"Kiedy należy rozpocząć reanimację jak osoba ma oddech a nie ma tętna ?" Co za matoł wymyślił takie pytanie ? To jest niemożliwe aby nie mieć tętna i oddychać !!!

50

ahahaha ~ahahaha (Gość)16.03.2021 09:49

Niech go dopuszczają cały czas, z matołów zdziera się kasę. A jak sami dają to czemu nie brać?

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat