Niech go dopuszczają cały czas, z matołów zdziera się kasę. A jak sami dają to czemu nie brać?
Aby zdać ten egzamin trzeba uzyskać 92% punktów !!! Nawet matura ma poziom 30% do zdania. Normalnie na uczelniach jest 51%. To jest specjalnie tak ustawione aby ludzie nie zdawali i płacili.Nie wspominając już o poziomie pytań i koszmarnych błędach w pytaniach. Mój syn ostatnio zdawał i miał pytanie"Kiedy należy rozpocząć reanimację jak osoba ma oddech a nie ma tętna ?" Co za matoł wymyślił takie pytanie ? To jest niemożliwe aby nie mieć tętna i oddychać !!!
To jest celowa robota na okradanie kursantów durne testy po co są . W stanach możesz z ulicy wejść do urzędu i odpowiedzieć na kilka pytań i teoria zdana a na egzamin można wtedy przyjechać swoim autem albo pożyczonym a u nas co durne testy i teraz sytuacja taka jeździsz innym autem w szkole jazdy a na egzaminie dostajesz inne i nawet jeśli jest ta sama marka to nie znaczy ,ze auto jest takie samo
Uważam, że lepiej niech dalej zdaje z takim skutkiem, bo chyba lepiej, żeby nie pojawił się w samochodzie na ulicy jako kierowca.
Generalnie zmieniłbym ośrodek. Może tutaj robią sobie z człowieka żarty. Zresztą prawo jazdy w Polsce traktowane jest jak praca doktorancka. A jak dostaną to prawko to z radości walą autami aż huczy w innych. Są takie dwa skrzyżowania na DK91 tuż za Piotrkowem w kierunku Radomska, które czyszczą drogi z takich niefrasobliwych ludzi. A wystarczyłoby jechać jak inni i do celu. Ale po co???...
Te testy to są du.... sam 20 lat temu zdawałem i za 2 zdałem (na kacu) logicznie myśląc to jest kabaret jak cały ten kraj. My na drodze musimy myśleć a nie te durnoty na pełne stosować.
Podziwiam za wytrwałość. Widziałam niedawno te nowe testy...cóż zrobiłam sobie podejście tak z ciekawości..też bym nie zdała... co więcej inni "starzy" kierowcy też nie zdali tak że rozumiem pana przyszłego kierowcę:) ktoś za te testy pewnie niezłą kasę przytulił i o to chodzi im więcej obleje to więcej kasy w ośrodku zostanie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!