metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Ja! ~Ja! (Gość)30.07.2012 17:34

Mój mały sen alkoholika się spełnia! W końcu w Piotrkowie produkowany jest browar niezłej jakości w rozsądnej cenie który mogę polecić nawet znajomym w warszawie... choć tam już jest w nieco mniej rozsądnej cenie :(

00

LOUIS:) ~LOUIS:) (Gość)30.07.2012 19:19

Moje ulubione piwko to Trybunał Miodowy i Kiper Miodowy ;)Gdy jestem w Piotrkowie przez mój przelyk przepływa kilka litrów piotrkowskiego browarku;) Polecam

00

gość ~gość (Gość)30.07.2012 22:44

Na rynku i w okolicach codziennie odbywa się biesiada, tyle że trochę inna i nie ma w tym nic niezwykłego.

00

gosc ~gosc (Gość)01.08.2012 20:36

Nareszcie w naszym mieście z naszym piwem nasza prawdziwa piwna impreza, i tak być powinno, cudze chwalicie swego nie znacie. Dla mnie Cornelius Grejpfrut to hit i ambrozja dla podniebienia

00

bm ~bm (Gość)03.08.2012 12:48

Dobrze by bylo jakby o kibelkach nie zapomnieli!

00

miki ~miki (Gość)05.08.2012 09:11

szkoda że to piwko choć z Piotrkowa trudno dostępne w sklepach jest.Ja gustuje w miodowym.Gorąco polecam , choć znalezienie w sklepach do łatwych spraw nie należy.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga05.08.2012 13:10

"miki" napisał(a):
szkoda że to piwko choć z Piotrkowa trudno dostępne w sklepach jest.Ja gustuje w miodowym.Gorąco polecam , choć znalezienie w sklepach do łatwych spraw nie należy.

E tam. W "Piotrze i Pawle" jest w ciągłej sprzedaży i to po cenie o ok. 30% niższej niż na biesiadzie.

00

97-300 97-300ranga05.08.2012 14:18

"gosc" napisał(a):
Na rynku i w okolicach codziennie odbywa się biesiada, tyle że trochę inna i nie ma w tym nic niezwykłego.

Majaćzysz panoćku jakbyś z Epicentrum był.Widać że nie bywasz w blokowiskach na ul.Belzaćkiej,Słowackiego i im podobnych.A do rynku i jego okolić przykleiła się patologićzna opinia ale to było bardzo dawno temu,teraz biwakuje tam kilku niegrożnyćh meneli których może pogonić wyrośnięty gimnazjalista.Zapraszam na Starówkę.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat