No jak ja biegałem z 16 lat temu to dziwnie na mnie patrzyli inni ludzie , czemu teraz to juz nie dziwi? hehhe
Fajna inicjatywa. Ostatnio sporo się dzieje na naszym piotrkowskim lotnisku. I to cieszy :) Ja chętnie z rodziną pospaceruje po pasie. Do zobaczenia.
Biegania i kolarstwa na terenie Łódzkiego nigdy dość! Także cieszy inicjatywa 3 piotrkowskich klubów :-) oby więcej!!
Aeroklub na fejsie poinformował, ze beda nagrody dla biegaczy. Oby pogoda dopisała. Lotnisko sie rozwija. Super zabawa.
Świetna inicjatywa. Tylko, że nie będę mógł być:(((((((
Mam nadzieję, że zostanie to jeszcze powtórzone!!!! Dajcie znać.
Wszystkim życzę miłej zabawy.
To zakrawa na z góry zaplanowaną akcję, robimy wszystko oprócz wykorzystania stadionu Concordii , doprowadzamy go do ruiny i sprzedajemy oczywiście po wcześniejszym przejęciu władzy w mieście.
To już nawet lotnisko chcą doprowadzić do upadku by następnie je sprzedać co za zachłanność bezgraniczna.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!