Pytanie mam takiego, czemu do mendateki są kupowane nowości do biblioteki w kwadracie jakoś mało. Czy to celowe promowanie tego molocha?
Gość Mirek na internecie 1900 a tu pewnie po dofinansowaniu z 19tyś taka o to filozofia bo państwo jaki i unia dają.
w mediatece pustki, jakoś ne widzę tłumów,w dobie eboków, internetu tebletów książka papierowa nie ma brania
Lupy są potrzebne bo niektórzy nie widzą jaki syf panuje w mieście.
Zakup OK, przydatny dla osób niedowidzących. Za to mam wrażenie, że Mediateka rządzi się innymi prawami "oszczędnościowymi" niż reszta miasta. Oświetlenie na ulicach wyłączane, ale Skarbonko-teka ślicznie rozświetlona późnym popołudniem... brawo władze miasta. Nie mogę doczekać się wyborów...
Sprawdziłem w internecie, bo przydałaby mi się taka lupa. 1900 zł. Ogólnie, wszelkie lupy elektroniczne oscylują wokół takich cen. Absurd, to samo mogę zrobić sobie na telefonie.
Super i hiper, ale tylko dwie sztuki? Pewnie cwaniaki z ministerstwa wydały więcej na "promocję" tego interesu niż zakupione lupki.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!