Taaaa nie ma to jak chwytliwy temat. Chwytliwy chyba tylko dla zainteresowanych - pracowników (tego super przydatnego organizmu) IPNu. Aczkolwiek sama myśl przewodnia - muzyka niezależna w PRL - jest strasznie różny od profilu działalności IPNu :D
m_acie_k zapraszam na spotkanie...a potem na ewentualną krytykę post factum...a co do działalności IPN Biura Edukacji Publicznej to zapraszam do zapoznania się z mnogością inicjatyw(polecam stronę IPN).
zapraszam starą ekipę która pamięta festiwalowy klimat na wspomnienia a 15 lipca na JAROCIN!!!!!!!!!!
Taaaaa!!! Maćko to byłby chwytliwy temacik!? Ale sorki, nie ten maćko, nie ten czas!, nie te prochy, nie marnoty, nie to mleczko i jajeczko ,oraz gówno i sianeczko, nie przy karku twoim blizna, bo ty Maćko - jest lewizna. Taki siaki i owaki , do kloaki? do kloaki!! Na epiotrkow robisz za cię , bo te za Cię to nie za Cię. Mlaskasz za cię ,już ,nie możesz , widzisz, tam.....daleko jest Niechorze
Dobre!! Wolę takie coś jak czytać o kościołach i tych debilnych gościach.My kościołow nie chcemy.
Mareczku,ty idź się leczyć boś chory na umyśle.
A tak wogóle toś nie marko tylko piotrko
Mmmm przepraszam... pan do mnie czy koło mnie? Jakąś taką nutkę władcy klonów wyczuwam w tym tekście... Oj ten portal na prawdę ma żałośnie niską poczytność...
goościu ile ci dają od posta?takie pisanie bzdur też kosztuje???
Ciekawe spotkanie i fajna wystawa. Szkoda tylko, że skrót IPN "przyciąga" raczej starsze osoby, których wątpię aby interesował niezależna muzyka rockowa lat 80-tych. Na spotkaniu było około 40 osób w tym większośc ludzi starszych, którzy opuścili czytelnię po przerwie. Chyba powodem tak słabej frekwencji ludzi młodszych była godzina spotkania.
To tu płacą za pisanie postów? Ja tez chcę! Już trochę nasmarowałem, więc...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!