Zamiast mazgaić się, że jest licho i w ogóle do d...y, żeńta sie ludziska z działaczami PSL. Wtedy robota się znajdzie i to za nieliche pieniądze. A jak któryś chłop - co to przeszkadza uciąć se za stanowisko wiceprezesa
Ja słyszałam jak jedna z pracownica PUP-u idąc do pracy z koleżankami wypowiadala się na temat bezrobotnych, to włos mi się język na głowie, a znam te panią bo też byłam zarejestrowana i to pani od niepełnosprawnych ze Hitler by siesię przysię zrobił by z nimni porządek,tzn.z bezrobotnym, albo do kamieniolomow. I co Wy na to urzędniczka idąc ulicą wykrzykuje takie hasła? I myślimy ze ona chce Wam pomóc? Zieje nienawiścią, ale że dzięki tym bezrobotnym ma pracę, ja byłam tyle lat zarejestrowana i w życiu nie miałam od nich pracy. Powinni ten przybytek dobrej nadziei dawno zamknąć,o najgorsze nieroby i pasożyty właśnie tam pracują.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!