Jasne i jeszcze że to reklama przedwyborcza. Szanowni czytelnicy portalu nie dajcie się.
Co ile minut będzie przerywany sygnał darmowego internetu reklamami ?
Bo to nie jest artykuł sponsorowany i żadna reklama przedwyborcza. Nikt z wymienionych nie kandyduje na pewno z naszego regionu.
Jak nie jest, jak jest. Może nie sponsorowany, ale reklamowy jak najbardziej. Poseł ufundował, a w tle logo PO.
I jeszcze kwestia techniczna: czyli że ja się tu Piotrkowie będę mogła z lapkiem wpiąć w ten ptaczy wi-fi? Bo jeśli nie, to po co mi ten news? Do Rzgowa po łachy nie jeżdżę, ubieram się w Berlinie.
Idąc tym tokiem rozumowania to nie piszmy o niczym, bo w każdym tekście będzie reklama lub promocja: miasta, osoby, instytucji, firmy. PRZESADA!!!! A do Rzgowa jeździ mnóstwo osób z Piotrkowa. Nie każdego stać na Berlin
Ciekawe jakie łącze podzielą na tych kilka hal? Na przeciętnego użytkownika wyjdzie pewnie 128 ;-)
łącze?masakra dośc powiedzieć że nie da się nawet odebrac zwykłej niedużej poczty coś około prędkości modemowej a stron przegladac sie nie da a jestem w centralnej części hali C,wychodzi więc że wi-fi jest tylko po to żeby zareklamować twarz i nazwisko
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!