A od kiedy państwowa służba zdrowia jest płatna ?
Czy podatnicy nie płacą składek ?
Żarty jakieś ?
mnie to nie dotyczny, wziąłem dwie dawki preparatu mRNA, sam lucyfer mnie teraz chroni
i co wykryjecie mi raka a potem w szpitalu mnie sepsą zarażą i i tak umrę...to już wolę nie wiedzieć
Jeszcze co na telefon trzeba stracić i po co tam pójdę jeśli sie uda zapisać
"Mężczyźni w Polsce żyją o 10 lat krócej niż kobiety" i do tego za karę później przechodzą na emeryturę. Takie to równe państwo mamy!
A gdzie profilaktyka zdrowotna? Gdzie kontrole żywności która wielokrotnie nie powinna się znaleźć w jadłospisie. Dlaczego lekarze nie zalecają ludziom witaminy A,D,E,K , witaminy C, witamin z grupy B? Dlaczego w tym kraju nie kupi się nawet witaminy D2 do podania domięśniowego??? Medycyna "poszła" ponoć tak do przodu a mamy coraz to mniej zdrowych ludzi....
Zadzwoniłem dziś i od razu dostałem info że tylko i wyłącznie zapisać mogą się mieszkańcy POWIATU , mieszkańcy Piotrkowa już nie ! Co to za segregacja , kto to wymyślił aby dzielić społeczeństwo , pan Jobczyk czy Wojtasik ? Skandal !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!