Hmmm, jakby jeszcze hołota nie ryczała (śpiewała) sypiąc przy tym "k..wami" czy "ch..mi", to nawet by się można było wybrać...
Widać że nigdy nie byleś na żadnym meczu. A opierasz się jedynie na opiniach wypowiadanych w mediach. Czasami na trybunach naprawdę jest na co popatrzeć co innego na boisku bo tu poziom z roku na rok spada. A co do przekleństw to z tym bywa rożnie, ale pamiętajmy o tym że stadion to nie teatr.
I dostałbyś kosę pod żebra. Dziękuję.
Tak jak sie z mediów tylko czerpie informacje o kibicach to opinie sa jakie sa. nagonka na "kiboli" trwa za poglady politycznie niepoprawne Demokracja?
Byłem byłem... Na Piotrcovii, gdy jeszcze istniała. Później siłą rozpędu na Widzewie dobre kilka razy, w Bełchatowie 2-3 razy i na Legię mnie kumpel raz namówił :) Później była tylko reprezentacja, bo ligą się zniesmaczyłem - poziomem i pseudokibolami. Wiem, że nie raz widowisko na trybunach jest miłe dla oka i ucha. Mam też odniesienie do siatkówki, której kibicuję, więc...
Chodzi mi głównie o przekleństwa. Zabierz dziecko na mecz... Tato, co to jest "ku...wa" ...?
Tu natomiast jest rzetelna opinia :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!