metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Gfresvhgd ~Gfresvhgd (Gość)wczoraj, 07:38

Czemu strona miasta nie działa? Ponoć certyfikat do przeglądarek stracił ważność, ale kto by się tym przejmował?

20

Dudur ~Dudur (Gość)wczoraj, 09:16

Uważam, że problem nie leży po stronie czy ludzie informują czy nie - tylko czy służby reagują na te informacje. Podejrzewam, że z uwagi na brak odpowiednich reakcji ze strony służb ludziom odechciewa się zgłaszać cokolwiek, kiedy słyszą, że służby nic nie mogą zrobić. Może jestem w błędzie ale tak mi się wydaje.

50

Daria cd. ~Daria cd. (Gość)24 godziny temu, 09:58

... mówić, a przestanie czytać z kartki.

20

gość ? ~gość ? (Gość)wczoraj, 08:29

To Pan Prezydent, przeniósł się i pracuje w Radach Osiedlowych? No i słusznie, żadna praca go tak nie shańbi jak praca na wysokim stanowisku.

80

Wujek Wojtek ~Wujek Wojtek (Gość)wczoraj, 08:22

Prezydent wrócił. Może odpowie na pytanie, kiedy i gdzie powstanie w Piotrkowie Centrum Integracji Cudzoziemców w którym będą przetrzymywani nielegalni imigranci z niemiec?

112

smieszek ~smieszek (Gość)22 godziny temu, 11:56

Gdzie zamieszkają "przybysze"? Żeby czuć się bezpiecznie. Czy będą się uśmiechać?

40

Edzio listonosz ~Edzio listonosz (Gość)21 godzin temu, 12:20

Bezpieczeństwo ważna sprawa, tylko czemu obóz prezydenta miasta sprowadza na nas zagrożenie z zachodu w postaci ludzi dzikich i niebezpiecznych.

50

dlaczego ~dlaczego (Gość)21 godzin temu, 12:41

zdjęcia się nie wyświetlają.

20

Wandal z wyzwolenia ~Wandal z wyzwolenia (Gość)20 godzin temu, 13:14

Od lat robimy swoje i nikt nas za to nie ukarał

11

tv maniak ~tv maniak (Gość)18 godzin temu, 15:09

kiedy będzie dostępne nagranie ostatniej sesji rady miasta, chciałem zobaczyć te kawałki kiedy rwało transmisję?

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat