Nigdy nie będzie tej drogi .... Jak by była w planach to na a1 by planowali węzeł tak samo jak obwodnica Piotrkowa to są bajki ludzie szkoda waszego czasu i nerw NIE BĘDZIE S 12
Ja sie zwolniłem z pracy bo spedytor mi kazał jezdzić przez Sulejów.
Fakty są takie, że w przypadku Piotrkowa i najbliższego regionu posłowie mają w najgłębszym poważaniu mieszkańców i planowanie inwestycji, bo i po co? Wystarczy, że przed wyborami ekspert od wybuchów Antoni Macierewicz powie, że Łódź powinna być małą mieściną obok wielkiego Piotrkowa (słowa autentyczne) i już elektorat to łyka, a jak przychodzi do lokowania przemysłu zbrojeniowego albo przebiegu dróg to i tak wybiorą Łódź. Posłowie z regionu wylewają z siebie wręcz litry hipokryzji. Panie pośle Telus, tudzież panie pośle Lorek - jak tam panom ciężko i tak z tego powodu jesteście załamani, to powinniście złożyć mandaty. Coś ludziom obiecaliście i tego nie dotrzymaliście. Ale co tam - grunt, że dieta leci, no nie?
Bez pieniędzy z UE nic się w Polsce nie wybuduje. Może to dotrze wreszcie do wyborców pis-u, który cały czas łamiąc praworządność blokuje nam te środki finansowe. Policzcie sobie ile kasy już Polska straciła za każdy dzień i co można było wybudować za to?
Tylko totalna blokada. Na tygodnie. Zero przejazdu. I efekt będzie murowany. Do tego obecność protestujących na każdym spotkaniu posłów, senstorow, radnych z opcji rządzącej. I czerwona farba. A trasa będzie za 2 lata.
Pierw blokowalista budowę, bo wam wariant nie odpowiadał, a tera blokujeta, bo drogi nie budujo. Cyrk ino cyrk.
blokada mostu na pilicy , zmiana protestujących co 4-6 godzin i ustawiczne chodzenie po pasach , 1,2, 3 tygodnie i nie ma przeproś ,tylko determinacja i zdecydowanie coś może zmienić ,BLOKADA i jeszcze raz BLOKADA
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!