metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Ja piotrkow ~Ja piotrkow (Gość)12.05.2022 15:33

Nigdy nie będzie tej drogi .... Jak by była w planach to na a1 by planowali węzeł tak samo jak obwodnica Piotrkowa to są bajki ludzie szkoda waszego czasu i nerw NIE BĘDZIE S 12

82

go?ć_kiero ~go?ć_kiero (Gość)12.05.2022 15:30

Ja sie zwolniłem z pracy bo spedytor mi kazał jezdzić przez Sulejów.

50

Cysters ~Cysters (Gość)12.05.2022 12:23

Podziękujmy Posłowi Telusowi

121

Antonow ~Antonow (Gość)12.05.2022 14:47

Za organizacji jaka jest PiS droga niepowstanie

71

stefan ~stefan (Gość)12.05.2022 14:32

Zobaczycie S12 jak świnia niebo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

51

Kukizowiec ~Kukizowiec (Gość)12.05.2022 13:52

Fakty są takie, że w przypadku Piotrkowa i najbliższego regionu posłowie mają w najgłębszym poważaniu mieszkańców i planowanie inwestycji, bo i po co? Wystarczy, że przed wyborami ekspert od wybuchów Antoni Macierewicz powie, że Łódź powinna być małą mieściną obok wielkiego Piotrkowa (słowa autentyczne) i już elektorat to łyka, a jak przychodzi do lokowania przemysłu zbrojeniowego albo przebiegu dróg to i tak wybiorą Łódź. Posłowie z regionu wylewają z siebie wręcz litry hipokryzji. Panie pośle Telus, tudzież panie pośle Lorek - jak tam panom ciężko i tak z tego powodu jesteście załamani, to powinniście złożyć mandaty. Coś ludziom obiecaliście i tego nie dotrzymaliście. Ale co tam - grunt, że dieta leci, no nie?

91

XBA ~XBA (Gość)12.05.2022 12:56

Bez pieniędzy z UE nic się w Polsce nie wybuduje. Może to dotrze wreszcie do wyborców pis-u, który cały czas łamiąc praworządność blokuje nam te środki finansowe. Policzcie sobie ile kasy już Polska straciła za każdy dzień i co można było wybudować za to?

94

Hit ~Hit (Gość)12.05.2022 10:24

Tylko totalna blokada. Na tygodnie. Zero przejazdu. I efekt będzie murowany. Do tego obecność protestujących na każdym spotkaniu posłów, senstorow, radnych z opcji rządzącej. I czerwona farba. A trasa będzie za 2 lata.

177

Chachacha ~Chachacha (Gość)12.05.2022 12:21

Pierw blokowalista budowę, bo wam wariant nie odpowiadał, a tera blokujeta, bo drogi nie budujo. Cyrk ino cyrk.

51

kiedy ~kiedy (Gość)12.05.2022 11:09

blokada mostu na pilicy , zmiana protestujących co 4-6 godzin i ustawiczne chodzenie po pasach , 1,2, 3 tygodnie i nie ma przeproś ,tylko determinacja i zdecydowanie coś może zmienić ,BLOKADA i jeszcze raz BLOKADA

144

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat