Bardzo się ciesze, że coś tam w końcu zrobią. Często tam przebywam. Mam nadzieje, że będzie to teraz jakoś wyglądało.
Zakazać tam połowu ryb. Kiedyś widziałem jak facet (menelowaty) zabijał i patroszył małe rybki złapane w parku. Dziecku trudno było wytłumaczyć dlaczego ten pan, zabijał rybki bo chciał mieć zakąskę. Chcesz łapać rybki, to zabugajaj na Wierzeje!
konieczna jest toaleta - nie wstydźmy się o tym mówić i tego wymagać. Konieczne też jest miejsce poboru wody - np. żeby obmyć dziecku ręce i błagam nie róbcie ogrodzenia - nie wiem po co grodzi się miejsca publiczne- i tak bramy są otwarte. Takie grodzenie to niepotrzebny koszt.
Czy tym razem rybki zostaną wyłowione przed spuszczeniem wody ? Czy jednak tutaj prawnie ich nie powinno być, dlatego według urzędników ich nie ma nawet jeżeli są ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!