metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
bmw e 36 ~bmw e 36 (Gość)26.07.2012 20:18

no prosze ale się narobiło EP-owcom.szkoda...

00

zzet ~zzet (Gość)26.07.2012 20:27

złapac i tak wpier..lic zeby na zawsze zapamietamli po czym zdewastowac ich dobytek. resocjalizacja nie istnieje a kary sa smiechu warte.

00

agatka1 ~agatka1 (Gość)26.07.2012 21:02

"Muniek" napisał(a):
agatka1 Bardzo szybko wiadomo kim jesteś...
Czyli radni tu też zaglądają :))

Niestety mylisz się. Nie znasz mnie.

00

Muniek ~Muniek (Gość)26.07.2012 22:11

Munińkowi też pocieli x 4 szt. Heheh
Agatka1..a Moze Moniko :))

00

oiom ~oiom (Gość)26.07.2012 23:22

psl ma spokoj

"bmw-e-36" napisał(a):
~bmw e 36 (Gość)3 godziny temu, 20:18no prosze ale się narobiło EP-owcom.szkoda...

00

Johny ~Johny (Gość)27.07.2012 00:22

Źle zrobili, ale kilku osobą stawiającym tam samochody to się kara należała, co prawda nie taka ale myślę, że Karny K**** zdecydowanie !!! A tym na łuku parkujących geniuszy niestety ominęło, bo stają na krótko i w dzień.
Dzień Dobry i
Do Widzenia !

00

Johny ~Johny (Gość)27.07.2012 00:28

Zdecydowanie należała im się kara. bo to co tam się wyrabia to tragedia. Jak nie chce im się iść 200m na parking to mają. a jak przez ich głupotę inni jeżdżą slalomem to jest dobrze ? Karny K się należał, ale widocznie kogoś bardziej zdenerwowali, niż mnie.

00

Pablo ~Pablo (Gość)27.07.2012 08:51

"Johny" napisał(a):

Na jaki parking? Mówisz o parkingu na blokowisku? Tam to dopiero by się działo z tymi autami, za to, że mieszkańcom bloków się miejsca parkingowe zabiera. Każdy z mieszkańców tych domków ma garaż, ale wielu garaże ma zaadoptowane na inne cele, dlatego auta stoją przy ulicy. Niektórzy mają dwa,trzy auta - garaż i podjazd tylu nie pomieści. Zakazu zatrzymywania tam nie ma, więc spokojnie można stać przy jezdni. Parkowanie na łuku to nieporozumienie moim zdaniem. Najmniej bezpieczne miejsce. Niestety jedno auto u pewnego mieszkańca, które było zaparkowane na podjeździe, też ucierpiało... Fakt faktem, że niektórym faktycznie nie chce się wjeżdżać na podjazd.. ale takich "leni" może ze dwóch tam jest.. reszta ma powód. Ja na szczęście auto zawsze parkuje na wjeździe :)

00

ELW ~ELW (Gość)27.07.2012 09:27

Takie rzeczy w dobie wszechobecnego monitoringu ?

00

Pablo ~Pablo (Gość)27.07.2012 09:46

No niestety miasto nie zainwestowało w monitoring tej ulicy a satelity Google nic nie zarejestrowały ;)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat